Arda Turan, Beşiktaş'tan transfer yaptı!

Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Tayfur Bi̇ngöl, Süper Lig ekibi Eyüpspor ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Arda Turan, Beşiktaş'tan transfer yaptı!
Arda Turan, Beşiktaş'tan transfer yaptı!
GİRİŞ 28.07.2024 19:46 GÜNCELLEME 28.07.2024 19:46
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor, Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Tayfur Bi̇ngöl için siyah-beyazlılarla anlaşma sağladı.

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın listesindeki isimlerden olan Tayfur Bi̇ngöl'ün İstanbul ekibinde oynamaya yeşil ışık yaktığı öğrenilirken, transferin önümüzdeki saatlerde resmen açıklanması bekleniyor.



EYÜPSPOR KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

Eyüpspor daha önce Dorukhan Toköz, Anastasios Chatzigiovanis, Emre Akbaba, Umut Meraş, Mame Thiam ve Fredrik Midtsjø'yü kadrosuna katmıştı. Tayfur Bi̇ngöl transferi resmiyet kazanırsa, Süper Lig ekibi bu sezonki 7. transferini gerçekleştirmiş olacak.

Tayfur Bingöl geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta 19 maçta forma giydi. 31 yaşındaki futbolcu bu maçlarda 1 gol, 2 asist kaydederken 5 kez de sarı kart gördü.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11
  • M.G 1 ay önce Şikayet Et
    Bu takım ilk 5 e girer adam akıllı iş yapıyor
    Cevapla
  • bjk 1 ay önce Şikayet Et
    Keşke kalsaydı daha iyi
    Cevapla
  • Tebrikler 1 ay önce Şikayet Et
    Eyüpspor'a başarılar diliyoruz.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Pendikspor gibi olur
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    BJK yönetimi futboldan anlamaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle