Domagoj Vida, Süper Lig'e dönüyor

Beşiktaş'ın eski yıldızı Domagoj Vida, Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor. Vida'nın Süper Lig ekibi Rizespor ile anlaşmak üzere olduğu öne sürüldü.

GİRİŞ 25.07.2024 13:10 GÜNCELLEME 25.07.2024 13:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş formasını 4.5 yıl terleten ve 2022-23 sezonu başında AEK'nın yolunu tutan Domagoj Vida, 2 yıl aranın ardından Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor.

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un Domagoj Vida ile anlaşmak üzere olduğu öne sürüldü.

Karadeniz ekibinin, AEK ile 1+1 yıl daha sözleşmesi olan Hırvat stoper ile yaptığı görüşmelerin olumlu sürdüğü ve ufak pürüzlerin kaldığı aktarıldı.

Beşiktaş formasıyla toplam 165 maça çıkan Domagoj Vida, Siyah-Beyazlılarla 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupa zaferi yaşamıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • malatya balabanlı 1 ay önce Şikayet Et
    İyi oyuncu ama miadı dolmuş ağırlaşmış
    Cevapla
  • SiyahBeyaz 1 ay önce Şikayet Et
    Van Bronckhorst'un görüşü alınıp Beşiktaş'a geri getirilmesi gerekir. Gökhan (Zan değil) ve Zago'dan sonra takıma gelen en iyi savunmacı.
    Cevapla
  • Bora 1 ay önce Şikayet Et
    O 165 maçın yarısını izlesen vidanın beceriksiz stoper olduğunu anlarsın gereksiz kartlar açık bıraktığı kolları yüzünden ceza penaltıları yavaşlığı daha ne sayalım sadece 1 sezon adam gibi oynadı ondada şampiyon oldu takım zagonun kel kafasındaki saçın teli dahi olamaz
    Cevapla