Göztepe'de bayram sonrası ayrılıklar kapıda

Transfer çalışmalarını sürdüren Göztepe'de takımdan ayrılacak futbolcular da belli olmaya başladı. Göztepe'de bayram sonrasında Lasse Nielsen, Tarkan Serbest, Lundqvist ve Turgay Gemicibaşı ile yolların ayrılacağı iddia edildi.

Göztepe'de bayram sonrası ayrılıklar kapıda
Göztepe'de bayram sonrası ayrılıklar kapıda
GİRİŞ 18.06.2024 14:23 GÜNCELLEME 18.06.2024 14:23

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe, Kurban Bayramı bitiminde hem iç hem de dış transferde hareketli günler geçirecek.

Güney Kıbrıs temsilcisi AEL Limassol'dan Brezilyalı sol bek Djalma Silva'yı kadrosuna dahil ederek ilk dış transferini gerçekleştiren sarı-kırmızılılarda iç transferde ayrılıkların süreceği kaydedildi.

AYRILIKLAR DEVAM EDECEK

Daha önce Atınç Nukan, Celil Yüksel, Billal Messaoudi, Ümit Akdağ, Fıratcan Üzüm ve Ensar Aksakal'la vedalaşan Göz-Göz'de gidecek futbolcuların olduğu bildirildi.

Alınan bilgilere göre bayram sonrası Lasse Nielsen, Tarkan Serbest, Lundqvist, Turgay Gemicibaşı gibi isimlerin de takıma veda etmesi bekleniyor

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.