F.Bahçe'den derbi sonrası G.Saray'a gönderme

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasındaki dev derbide Galatasaray'ı 1-0 yenerek şampiyonluk umudunu son haftaya taşıyan Fenerbahçe, maç öncesi Galatasaray tribünlerinde açılan 'Hababam Sınıfı' koreografisine gönderme yaptı.

F.Bahçe'den derbi sonrası G.Saray'a gönderme
F.Bahçe'den derbi sonrası G.Saray'a gönderme
GİRİŞ 19.05.2024 21:46 GÜNCELLEME 19.05.2024 21:46
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasındaki dev derbide Galatasaray ile Fenerbahçe, RAMS Park'ta karşı karşıya geldi.

Sarı-lacivertliler, uzun süre 10 kişi oynadığı maçta rakibini Çağlar Söyüncü'nün ikinci yarıda attığı tek golle 1-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Fenerbahçe, maç öncesi Galatasaray tribünlerinde 'Hababam Sınıfı' pankartı açarak gönderme yapan sarı-kırmızılılara önce 'Hababam Güm Güm' paylaşımı yaparak yanıt verdi.

Sarı-lacivertli takım, sosyal medya hesabından sarı-kırmızılılara bir 'Hababam Sınıfı' göndermesi daha yaptı.

Fenerbahçe, X hesabının kapak fotoğrafını Hababam Sınıfı'ndan bir fotoğraf ile güncellerken, fotoğrafta maçın skoru da detay olarak eklendi.

İşte o fotoğraf:

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • net 2 ay önce Şikayet Et
    hababam sınıfını olduklarının kanıtı hep hile hep yalan dolan hep sınıfta çakma
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Saha da olmayan bir takımı hakemin sayesinde 1-0 yendik hakem adaletli olsaydı bu maç 3 veya 4-0 biterdi. Şimdi federasyon başkanının suratını görmek isterdim. Ama merak etmeyin sizin için konya nın düşme ihtimalini oradan kaldırdı. Rahat rahat yenilebilirsiniz.
    Cevapla
  • MİSAFİR 2 ay önce Şikayet Et
    Maç oynanır yener veya yenilirsin. Yenersen adam gibi sevinirsin. yenilirsen de adam gibi kabullenir devam edersin. Ali Koç gibi başkan, Mert Hakan Yandaş gibi futbolcular olduğu sürece bu düşmanlık bitmez. Provokatörlük yapıyorlar yendin adam gibi çek git. Sanki ilk defa maç kazandılar. Mert Hakanın trabzonda ve diğer maçlarda yaptıkları için futboldan men edilmesi gerek.
    Cevapla
  • Kocunan yara 2 ay önce Şikayet Et
    He he aynen kanka
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Bu söylediklerini kendiniz ne zaman yapmazsanız emin ol futbol o zaman düzelir. Siz yaparken fenerbahçe susacak fener yaparken siz susacaksınız. Yada siz yapmayın ki onlar da size yapmasın denklem çok basit. Ama siz de ego tavan olduğu için gözleriniz kör olmuş hala fener hakemle kazandı diyenler var. :))) hakemi bile yendik beeeee.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    sanki ṣampiyon olmuṣlar !!! Bu düṣmanlık ne be, canınız sıkılıyorsa Gazzeye gidin savaṣın.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 ay önce Şikayet Et
    Önce sen git. Sonra milleti çağır.
    Cevapla
  • Fahri 2 ay önce Şikayet Et
    adil sen şimdi yat uyu tabi ne bu hafta ne de konya maçına kadar uyuyabilirsen biz zaten şampiyonluk gitti derken siz çoktan şampiyon olduk diye sevinirken ya şimdi sizin piskolojiniz noolecek be canım de bakalım :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle