Süper Lig'de Avrupa bileti alan bir takım daha belli oldu

Sivasspor'u 1-0 mağlup eden Başakşehir, bu galibiyet sonrası yaptığı paylaşımla Avrupa kupalarına katılmayı garantilediklerini duyurdu.

GİRİŞ 13.05.2024 10:28 GÜNCELLEME 13.05.2024 10:54
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Sivasspor ile Başakşehir, Süper Lig'in 36. haftasında karşı karşıya geldi. Deplasman ekibi Başakşehir mücadeleyi tek golle kazanırken Avrupa biletini aldı.

Karşılaşmanın ardından Başakşehir'in "DNA'mızda Avrupa var" başlığıyla yaptığı paylaşımda, "Takımımızın Avrupa Kupalarına katılma geleneği devam ediyor. Kalan maçlarımızın sonuçlarına göre ekibimiz, UEFA Avrupa veya Konferans Ligi'ne katılım sağlayacak." ifadeleri kullanıldı.

Ligi ilk 5 sırada bitirmeyi garantileyen Başakşehir, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın Türkiye Kupası finalinde karşı karşıya gelecek olmasından dolayı Avrupa biletini aldı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Evet hakemlerin sayesinde Sivas'ı yenerek 3 puan aldınız Maalesef haksız olarak.
    Cevapla
  • Cembeli 3 ay önce Şikayet Et
    Daha çok haklariyenilecek yıllarca İstanbul tk yaverlik yaptılar 2011 unutmadık Sivas Kayseri küme düşecekler TS dusmanidirlar
    Cevapla
  • Hayati 3 ay önce Şikayet Et
    Sivassporun hakkini yediniz,denizin kendini yere atarak sivassporun hakki gasp edildi
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Sebep nedir bu kadar eh ediyosunuz
    Cevapla
  • .... 3 ay önce Şikayet Et
    Sizin bu sevdanız yüzünden Avrupa kupalarına katılan takım sayımız azaldı. Ülke puanına katkınız ne acaba .İnşallah sizde küme düşüp yok olursunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle