Süper Lig ekibini taşıyan THY uçağına yıldırım isabet etti!

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayserispor'un uçağına yıldırım düştü.

GİRİŞ 11.05.2024 20:15 GÜNCELLEME 11.05.2024 23:05
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de deplasmanda yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayserispor, Erkilet Havalanı'ndan THY'nin 15.15 uçağıyla maç için İstanbul'a gitmesi planlandı.

KAYSERİ'YE GERİ DÖNDÜLER

Hava şartları nedeniyle rötar yapan uçak saat 17.00'de havalandı. Kalkıştan kısa süre sonra uçağa yıldırımın isabet etmesi nedeniyle uçak tedbir amaçlı Erkilet Havaalanı'na tekrar döndü.

"İKİ KEZ YILDIRIM İSABET ETTİ"

Kayserispor'un basın sözcüsü Samet Koç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Değerli kamuoyu, Fenerbahçe takımı ile karşılaşacak Kayserispor'umuzun İstanbul seferini yapan uçağına 2 kez yıldırım isabet etti. Oyuncularımızın durumu iyi. Camiamıza büyük geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

İKİNCİ UÇUŞ SORUNSUZ GEÇTİ

Sarı-kırmızılı kafile, Erkilet Havalanı'ndan ikinci kez İstanbul’a havalandı. Takımı taşıyan uçak İstanbul Havalimanı'na sorunsuz şekilde iniş yaptı. Futbolcular ve teknik heyet kendilerini bekleyen takım otobüsüne binerken, kulübün basın sözcüsü Samet Koç, Teknik Direktör Burak Yılmaz'a çiçek takdim etti.

BURAK YILMAZ: "OYUNCULARIMIZ İKİNCİ KEZ UÇAĞA BİNMEK İSTEMEDİ"

Zorlu bir uçuşun ardından İstanbul'a ulaştıklarını ifade eden Burak Yılmaz, "Çok sıkıntılı bir uçuş oldu. İlk defa uçağa şimşek çarptı. Oyuncularımız çok zorlandı. Hatta çoğu oyuncumuz uçağa binmek istemedi. Oyuncularımız tekrar uçağa bindi. Allah'a şükür sonunda buradayız. Yolculuğumuz zor başladı, inşallah güzel biter" diyerek kendilerine kolaylık sağlayan uçuş yetkililerine teşekkür etti.

Sarı-kırmızılı kafile daha sonra takım otobüsüyle konaklayacakları otele hareket etti.

TFF'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Federasyonun internet sitesinden yayımlanan mesajda, kafilenin durumunun iyi olduğu belirtilerek, "Trendyol Süper Lig ekiplerinden Mondihome Kayserispor'u İstanbul'a taşıyan uçağa 2 kez yıldırım isabet etmesinin ardından tüm kafilenin Erkilet Havalimanı'na sağ salim dönmüş olmasından ötürü memnuniyet duyuyor, sağlık durumlarının iyi olduğunu öğrendiğimiz Mondihome Kayserispor kafilesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 38
  • RADAR83 3 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun,kayserispor'umuza başarılar diliyorum.İyi bir sonuçla dönersiniz inşallah.
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Sen fb ile karıştırma sahadan fener kaçar
    Cevapla
  • Gs cimbom 3 ay önce Şikayet Et
    La. Zaten her türlü Kamciyi yiyeceksiniz bari maca cikmayin
    Cevapla
  • German 50 3 ay önce Şikayet Et
    Ekonomi ye bir kuruş faydası olmayan bir Spor,Fener Şampiyon olsa ne olaçak, O kadar Polisin paradini Devlet ödenecek...
    Cevapla
  • Türk 3 ay önce Şikayet Et
    Büyük geçmiş olsun..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle