Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a tribün kapatma cezası

PFDK, 6 Süper Lig takımına para ve kısmi tribün kapatma cezası verdi. PFDK'nın ceza verdiği kulüpler arasında Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor bulunuyor.

Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a tribün kapatma cezası
Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a tribün kapatma cezası
GİRİŞ 25.04.2024 18:49 GÜNCELLEME 25.04.2024 18:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 6 Süper Lig takımına para ve kısmi tribün kapatma cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, kurul, Beşiktaş'a saha olayları gerekçesiyle 112, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat gerekçesiyle de 200 bin olmak üzere toplamda 312 bin lira, MKE Ankaragücü'ne de taraftarlarının neden olduğu saha olayları sebebiyle 112, çirkin ve kötü tezahürat gerekçesiyle de 320 bin olmak üzere toplamda 432 bin lira para cezası verilmesini kararlaştırdı.

Kurul, Mondihome Kayserispor'a taraftarlarının neden olduğu saha olayları sebebiyle 112, Trabzonspor'a da çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 440 bin lira para cezası uyguladı.

Beşiktaş, MKE Ankaragücü, Mondihome Kayserispor, Trabzonspor, Galatasaray ve Gaziantep FK'ye ise kısmi tribün kapatma cezası verildi.

Öte yandan Yukatel Adana Demirspor Kulübü Başkanı Metin Korkmaz'a akredite edilmediği alanlarda bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 78 bin lira para cezası kesildi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Çok komik
    Cevapla
  • Bursalı 16 1 hafta önce Şikayet Et
    Dünyada böyle bir uygulama yok bırakın milleti istediği gibi çılgınca sevinsin tam bir rezalet
    Cevapla