Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının VAR kayıtlarını yayınladı.

Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
GİRİŞ 23.04.2024 20:19 GÜNCELLEME 23.04.2024 20:43
Bu Habere 209 Yorum Yapılmış

TFF, Süper Lig’in 33. haftasında oynanan 3 karşılaşmanın Video Yardımcı Hakem (VAR) kayıtlarını Youtube hesabından ses ve görüntülü olarak paylaştı.

Videoda yer alan maçlar ve alınan kararlar şöyle:

- İstanbulspor - Fatih Karagümrük müsabakasının 35. dakikasında konuk ekibin Markao ile bulduğu gol potansiyel ofsayt için inceleme verildi. Hakem Burak Şeker, pozisyonu monitörden izleyerek golü iptal etti.

- Aynı müsabakanın 45+2. dakikasında ofsayt ile durdurulan pozisyon öncesi kaleci Alp Arda'nın Rohden'e müdahalesi için inceleme tavsiyesi verildi. Hakem Şeker, pozisyonu izleyerek penaltı noktasını gösterdi.

- İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçının 90+1. dakikasında İstanbulspor ceza sahası içerisinde hava topu mücadelesi sonrası 3. kez VAR uyarıda bulundu. Hakem Burak Şeker, Coly'nin topu elle oynadığını belirleyerek penaltı kararı verdi.

- Kayserispor - Trabzonspor maçının 28. dakikasında ev sahibinin kazandığı penaltı, inceleme sonrası iptal edildi.

- Aynı müsabakanın 52. dakikasında konuk ekibin Enis Bardhi ile bulduğu gol sonrası VAR'dan tavsiye kararı verildi. Hakem Çağdaş Altay, pozisyon başlangıcı öncesi faul olduğunu tespit ederek golü iptal etti.

- Sivasspor - Fenerbahçe karşılaşmasının 87. dakikasında VAR uyarısıyla hakem Cihan Aydın kenara geldi. Pozisyonu izleyen Aydın, kaleci Livakovic'in Rey Manaj'ın ayağına müdahale ettiği gerekçesiyle penaltı noktasını gösterdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 209
  • Shabani Anakonda 1 hafta önce Şikayet Et
    Bence Fb yönetimi takımı ligden çeksin. Kupadan da çeksin, her yerden çeksin. Bir konuşursam deyip yatan sahtekar politikacılar gibi, yok gideriz, yok aç kalırsınız, yok marka değeri, yok giderim haaaa... Bi gidin de biz de rahatlayalım, insan gibi şikesiz, delikanlı, tertemiz futbol oynayalım yahu...
    Cevapla
  • Kemal 1 hafta önce Şikayet Et
    O Pozisyonda Penaltımsı veren Hakemleri Allah bildiği gibi yapsın. Kritik Virajda Skora Etki ettiler Kul Hakkına girdiler.
    Cevapla
  • osman 1 hafta önce Şikayet Et
    fb nin bu sezon kazandığı penaltılardan çok daha net penaltı
    Cevapla
  • Hakan 1 hafta önce Şikayet Et
    Yabancı hakemi en çok kim istiyordu ? FB Yabancı hakemin verdiği penaltı kararına en fazla kim itiraz ediyor yine FB . İlahi adalet diye bir şey var
    Cevapla
  • Demircan 1 hafta önce Şikayet Et
    fener kadar tas düşsün kafana
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Çıkan toptan sonraki müdahale asla penaltı olmaz.
    Cevapla
  • Faruk 1 hafta önce Şikayet Et
    Olimpiyakostaki penalti değil mi o zaman.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle