Fatih Karagümrük'ten PFDK'ya tepki

Trendyol Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük, ziraat mühendisi bulundurmadığı gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen cezaya tepki gösterdi.

Fatih Karagümrük'ten PFDK'ya tepki
Fatih Karagümrük'ten PFDK'ya tepki
GİRİŞ 19.04.2024 15:56 GÜNCELLEME 19.04.2024 15:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kulübün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "Çim saha bakımı yapacak stadyumu ve tesisi olmayan kulübümüz, ziraat mühendisi bulundurmadığı için TFF temsilci raporu ile Disiplin Kurulu’na sevk edilip, PFDK kararı ile tekrar ceza almıştır. Kamuoyunun bilgisine yorumsuz sunuyoruz!" ifadeleri kullanıldı.

PFDK, dün açıkladığı kararında, kulübünün çim saha sorumlusunun stadyum denetimi ile müsabaka organizasyon toplantısına katılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 112 bin lira para cezasına çarptırıldığını duyurmuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • reco 1 hafta önce Şikayet Et
    yani sana kibarca demişlerki ne işin var süper ligde diye sen anlamamışsın. patronuna söylede stad alsın sana.
    Cevapla
  • aslan 1 hafta önce Şikayet Et
    standyumun,tesisin yoksa süper ligde ne işin var?Daha kiraladığın stadyumun bile zeminiyle ilgilenemiyorsun.Bir de zırt pırt devlete yalvarıyor bana bedavadan stadyum,tesis verin diye.Devlete ne faydası var karagümrüğe stad yapmanın
    Cevapla
  • Arif 1 hafta önce Şikayet Et
    Aslan bey Bu güzide kulübümüzün tarihini okumani tavsiye ederim .
    Cevapla
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    TFF ye para lazım. Kupa yaptıracaklardır. Senin sahan stadın olmuş olmamış onların umurunda mı.
    Cevapla
  • Halil. 1 hafta önce Şikayet Et
    Kankan ali koca söyle ödesin
    Cevapla