Adana Demirspor - Kayserispor maçı sonrası saha karıştı

Adana Demirspor - Kayserispor maçı sonrasında saha karıştı. Bir taraftar saha kenarına inerken polis ekipleri tarafından gözaltına aldı. Taraftarları teknik heyet sakinleştirdi.

Adana Demirspor - Kayserispor maçı sonrası saha karıştı
Adana Demirspor - Kayserispor maçı sonrası saha karıştı
GİRİŞ 13.04.2024 21:54 GÜNCELLEME 13.04.2024 21:54
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Adana Demirspor evinde Kayserispor ile berabere kaldı.

Bitiş düdüğünün ardından Kayserisporlu futbolcu Hasan Ali Kaldırım, Adana Demirsporlu bir taraftar ile tartıştı. Tartışmanın üzerine bir taraftar tribünden saha kenarına atlarken polis ekipleri şahsı saha dışına çıkardı.



Bu sırada Kayserispor taraftarları da Adana Demirspor taraftarlarına küfürlü slogan atınca tribünler bir anda karıştı ve iki takımın taraftarları sahaya su şişesi ve meşale attı.

Bunun üzerine Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Adana Demirspor Başkanı Metin Korkmaz ve teknik heyetler taraftarları sakinleştirmeye çalıştı.

KAYNAK: İHA
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • Burak Fakir 2 hafta önce Şikayet Et
    Türkiyede futbol en az 10 yıl yasaklanmalı, hiçbir müsabaka ve TV program yayını dahi yapılmamalı, hatta yabancı lig maçları dahi yayınlanmamalı.
    Cevapla
  • Adla 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu bir maç it eline ne ğeṣdi it ṣimariklik
    Cevapla
  • Ali 2 hafta önce Şikayet Et
    Önce Türkçe yazmayı öğren öyle yaz Yazdıklarından hiçbirşey anlaşılmıyor
    Cevapla
  • YAĞIZ 2 hafta önce Şikayet Et
    Rakip futbolcularada saldırmanın cezası 4 maç seyircisiz oynamak,Trabzonspora verilen bu komik cezadan sonra buna benzer olaylar sıkça görulecek.
    Cevapla
  • Hakan İmamoğlu 2 hafta önce Şikayet Et
    Sizce Trabzon'a 4 maç niye verildi. Dusundunuzmu. Sahaya bir taraftarin girmesi ne kadar yanlış ise. Taraftara saldırıp tekne tokat dövmek te o kadar yanlış bunların sonunda sen cezayı en alt limitten verip bazılarını da eş geçersen TS ye de ancak 4 maç verebilirsin
    Cevapla