Emre Belözoğlu: İşimiz daha bitmedi

Ankaragücü'nün teknik direktörü Emre Belözoğlu "Oyun üstünlüğünü skora yansıtabilseydik çok daha farklı konumda olabilirdik. Bundan dolayı üzgünüm. Ancak işimiz daha bitmedi." dedi.

Emre Belözoğlu: İşimiz daha bitmedi
Emre Belözoğlu: İşimiz daha bitmedi
GİRİŞ 13.04.2024 21:06 GÜNCELLEME 13.04.2024 21:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Gaziantep FK'yi 3-1 yenen MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü Emre Belözoğlu, "Henüz daha kendimizi sağlam ve sağlıklı bir konuma almış durumda değiliz. Ligi en iyi yerde bitirmek için vazgeçmeden yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Belözoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok kritik bir maçı geride bıraktıklarını söyledi.

MKE Ankaragücü ve Gaziantep FK'nin konumu düşünüldüğünde önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Belözoğlu, "Maçın başından sonuna kadar üstün olduğumuzu düşünüyorum. Oyuncularım gösterdiğimiz planı özellikle son 3-4 haftadır iyi uygulamaya çalışıyorlar. Geldiğimizden beri aslında o niyeti görebiliyorum ama bir türlü bunu skorlara yansıtamamıştık." ifadesini kullandı.

Belözoğlu, üç haftadır işlerin iyi gittiğini vurgulayarak, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Henüz daha kendimizi sağlam ve sağlıklı bir konuma almış durumda değiliz. Ligi en iyi yerde bitirmek vazgeçmeden yolumuza devam edeceğiz. Daha önümüzde 6 maç var. Herkesin denk güçte olduğunu düşünüyorum. Küçük detaylar farkları ortaya çıkardı. Geldiğimizden beri 10 beraberlik aldık. Bu maçların 7-8 tanesi kazanmaya yakın oyunlardı. Oyun üstünlüğünü skora yansıtabilseydik çok daha farklı konumda olabilirdik. Bundan dolayı üzgünüm. Ancak işimiz daha bitmedi."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Ali 2 hafta önce Şikayet Et
    Ztk da final oynar.
    Cevapla
  • Kutahyali 2 hafta önce Şikayet Et
    Seni gidi seni senin gözün ziraat kupasında uyanık
    Cevapla
  • Ankaralı 2 hafta önce Şikayet Et
    E heralde yani , o kupa Anadolu'ya gelecek. Öyle kuşa balığa teslim edilecek kadar ucuz değil
    Cevapla