Çağdaş Atan'ın Beşiktaş şaşkınlığı: Beklemiyorduk

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, "Bugün topa sahip olacağımızı biliyorduk. Ona göre rakip seçtik hazırlık maçlarında, ona göre çalıştık. Ama Beşiktaş'ı bu kadar derinde beklemiyorduk." dedi.

Çağdaş Atan'ın Beşiktaş şaşkınlığı: Beklemiyorduk
Çağdaş Atan'ın Beşiktaş şaşkınlığı: Beklemiyorduk
GİRİŞ 04.04.2024 23:36 GÜNCELLEME 04.04.2024 23:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 31. hafta kapanış maçında Başakşehir konuk ettiği Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibine puanı getiren golü 90+5'te Emirhan İlkhan kaydetti.

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan mücadeleyi beIN SPORTS'a değerlendirdi.

Beşiktaş'ın çok geride karşıladığı görünce şaşırdığını dile getiren Çağdaş Atan, "Öncelikle rakibimize büyük bir saygıyla kendi oyunumuzdan bahsetmek istiyorum. Bugün topa sahip olacağımızı biliyorduk. Ona göre rakip seçtik hazırlık maçlarında, ona göre çalıştık. Ama Beşiktaş'ı bu kadar derinde beklemiyorduk. İlk 15 dakika rakibin bizim sahada topa dokunduğunu düşünmüyorum. Kendimizi şu yönden eleştirebiliriz, topun hızı yavaş kaldı. Rakip de çok hareket etmeden bekleyince, topu tamamen bize bırakınca topun hızı yavaş kaldı." dedi.

"MAÇI KAYBETSEK ÇOK ÜZÜLÜRDÜM"

"Kendime söyleyebileceğim tek şey, bu maçta biraz daha erken direkt oyuna dönebilirdim. Maçı kaybetsek, çok üzülürdüm. Beraberliğe sevinmedim. Bugün kazanmamız gerekiyordu. Oyuncularım kazanmak için ellerinden geleni yaptı. Bundan sonraki maçlarında Beşiktaş'a başarılar dilerim. Bizim bugün tek amacımız bu maçı kazanmaktı. Çok topla oynadığın, domine ettiğin maçta mağlubiyet sizi moral, motivasyon olarak geriye atabiliyor. Son dakikada bir puanı alabilmek, mağlubiyetin üzüntüsünü üzerimizden almış oldu. Bundan sonraki 7 maçımızı kazanmak için oynamaya çalışacağız."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • toymaz 3 hafta önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ta oyuncular bıkmış lig bitse de gitsek havasında herkes. teknik direktör desen zaten ayrı bir dünya. hakikaten bu lig Bir bitse de biz de bu eziyetten kurtulsak artık.
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Bjk'nin bu kadro ile bu ligde yenebileceği takım göremiyorum. Bu kadar berbat futbolcular nasıl bu kadar puan aldı anlamadım. İstanbul spordan kötüyüz.
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Yiğidi öldür hakkını ver Tebrikler
    Cevapla