Süper Kupa maçının hakemi açıklandı!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında pazar günü Şanlıurfa'da oynanacak olan Süper Kupa maçını hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

GİRİŞ 04.04.2024 13:13 GÜNCELLEME 04.04.2024 14:49
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçını Volkan Bayarslan'ın yöneteceğini açıkladı.



İşte TFF'den yapılan açıklama; 

"Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda 7 Nisan Pazar günü oynanacak ve saat 21.30'da başlayacak olan müsabakayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak."



FENERBAHÇE U19 İLE ÇIKACAK


Karşılaşmanın uygun bir tarihe alınması ve yabancı bir hakem tarafından yönetilmesi talebinde bulunan Fenerbahçe, TFF'ye resmi başvuruda bulunmuş ancak TFF, "7 Nisan tarihinin iki kulüp tarafından ortak belirlendiği" gerekçesiyle Fenerbahçe'nin talebini reddetmişti.

Fenerbahçe Kulübü, bu iki isteğinin yerine getirilmemesi durumunda karşılaşmaya U19 takımı ile çıkacağını resmen açıklamıştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 109
  • Ertan 5 ay önce Şikayet Et
    Atıp tuttuğunuz Ali Koç bir çocuğunuzdan dürüst. Seçimden ders çıkarın biraz ama nerdee
    Cevapla
  • katibb 5 ay önce Şikayet Et
    cin ali bişey dememiş mi?
    Cevapla
  • Metin 5 ay önce Şikayet Et
    Bütün amaçları kaos çıkarmak. Suudi Arabistan da oynama fikri Ali den gelmiş, son anda planlar değişmiş maçı iptal ettirmek için elinden geleni yaptı. 7 Nisan da oynamak için anlaşmışlar sonra yan çizmiş. Bunun futbol oynamak gibi bir niyeti yok
    Cevapla
  • ahbe 5 ay önce Şikayet Et
    gs başkanı olsam o kupayı kazandığım zaman maç biter bitmez soyunma odasına gider kupa sahada kalsın almam o kupayı fb genç oyuncularına versinler tepkiyi böyle gösteririm
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    daha dün hakemle puan aldınız.Allahtan korkmuyorsunuz kuldan bari utanın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle