Murat Sancak çok kızacak! Kluivert'tan olay Adana Demirspor sözleri

Adana Demirspor'un eski teknik direktörü Patrick Kluivert, Hollanda basınına çarpıcı açıklamalar yaptı. Kluivert'in sözlerine Mavi-Şimşekler'in eski başkanı Murat Sancak'ın cevap verip vermemesi merak konusu oldu.

Murat Sancak çok kızacak! Kluivert'tan olay Adana Demirspor sözleri
Murat Sancak çok kızacak! Kluivert'tan olay Adana Demirspor sözleri
GİRİŞ 02.04.2024 13:57 GÜNCELLEME 02.04.2024 14:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Adana Demirspor'un eski teknik direktörü Patrick Kluivert, Hollanda basınına çarpıcı ifadeler kullandı.

Adana Demirspor macerası ile ilgili kendisine sorulan sorulara yanıt veren Kluivert yaptığı açıklamada, "Adana Demirspor'da işler iyi gidiyordu; ilerliyorduk ama bir anda her şey değişti. Başkan, sahada selfie'ler çekmeye ve Instagram'da canlı yayın açmaya başladı. Bu durum, hem personeli hem de beni biraz rahatsız etmeye başladı. Bu durumun belki de Türkiye'de normal olabileceğini düşündük" dedi.

"3 AY MAAŞ ALAMADIK"

Maaşları zamanında alamadıklarının altını çizen Hollandalı çalıştırıcı, "İyi gidiyorduk fakat maaşlar geç yatmaya başladı, futbolcular rahatsız oldu. Neredeyse 3 ay maaş alamadık. Sivasspor mağlubiyeti sonrası daha önce anlaşma sağladığımız yönetici geldi ve ayrılmak istediklerini iletti, ben de istemedim. Takımdaki üstünlüğümü kaybettiğimi düşündüler ama durum öyle değildi. Vadesi geçmiş ödemelerin bir kuruşunu alamadım. Bu konu artık FIFA'da! Önünde sonunda alırım ama bu çok can sıkıcı bir durum" açıklamasını yaptı.

"AJAX İÇİN GELMEDİM"

Hollanda devi Ajax'ı çalıştırmak istediğini de sözlerine ekleyen Kluivert, "Ajax'tan bir iş talep etmek için Hollanda'ya gelmedim fakat kulübü bu şekilde görmek acı veriyor. Ne olur bilinmez, şu anda kimseyle konuşmadım. Ajax'tan neden teklif almadığım soruluyor. Bunu ben de kendime soruyorum. Bunun için uygun olduğumu düşünüyorum. Kişisel anlamda deneyimlerimi oyunculara iyi bir şekilde aktarabildiğimi düşünüyorum. Ben kesinlikle bir Ajax insanıyım. Ön plana çıkmak ve buna benzer bir şeyin peşinde değilim ama olsa güzel olurdu" şeklinde konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Adam haklı parasını veremeyecekseniz sözleşme yapmayın bütün takımlar için geçerli bu ne rezillik
    Cevapla
  • ali 4 hafta önce Şikayet Et
    fb ile ilgili Murat Sancak açıklama yapınca yalı çocuğu adana hakkında haber yaptırıyor. yerseniz
    Cevapla
  • mesut 4 hafta önce Şikayet Et
    TR de futbol iflas etmistir!
    Cevapla
  • ayaşlı 4 hafta önce Şikayet Et
    murat koça yancılık yapıyor bu ara demek para toplamaya çalışıyor...kaçarak kurtuldu fifa dan gelecek tazminatları demirspor öder artık..seneye de küme düşerler...
    Cevapla
  • Kaşıkçıoğlu 4 hafta önce Şikayet Et
    Murat Sancak, sütten çıkmış ak kaşık.
    Cevapla