Emirhan Topçu La Liga'nın gözdesi oldu

Çaykur Rizespor'un 23 yaşındaki stoperi Emirhan Topçu, Avrupa ekiplerinin radarına girdi.

Emirhan Topçu La Liga'nın gözdesi oldu
Emirhan Topçu La Liga'nın gözdesi oldu
GİRİŞ 28.03.2024 20:50 GÜNCELLEME 28.03.2024 21:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'de Avrupa kupalarını hedefleyen Çaykur Rizespor, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Karadeniz ekibi bu sefer oyuncu isteyen taraf değil oyuncu istenen taraf oldu. Bu sezon yükseldiği Trendyol Süper Lig'de oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Atmacaların 23 yaşındaki stoperi Emirhan Topçu, Avrupa ekiplerinin radarına girdi. Bu sezon Karadeniz ekibinde büyük bir çıkış yakalayan Topçu, özellikle La Liga ekiplerinin radarında. Daha önce Las Palmas'a yazılan genç savunmacı için İspanyol ekibinin 5 milyon euro teklif ettiği öne sürülmüştü.

27 MAÇTA 2 ASİSTİ VAR

AS'TA yer alan habere göre; sarı-lacivertlilerin ardından Madrid ekibi Getafe'nin de Emirhan Topçu için devreye girdiği öne sürüldü. Haberde Getafe'nin başarılı savunmacı için yeşil-mavililere resmi teklifini yaptığı vurgulandı. Yine haberde; İspanyol temsilcisinin Emirhan Topçu ile 3 yıllık sözleşme imzalamayı planladığı aktarıldı. Transferin sezon sonunda tamamlanmasının beklendiği belirtildi. Bu sezon Trendyol Süper Lig'de 27 karşılaşmada boy gösteren başarılı defans, 2414 dakika sahada kaldı. Topçu ayrıca 2 kez de asist yaptı.

KAYNAK: FOTOMAÇ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Veysel YILDIZ 4 hafta önce Şikayet Et
    Sayın Trabzonspor yönetimi.. ; yana döne stoper arıyorsunuz... önce isterseniz sağınıza solunuza ve komşunuza bir bakın... zira siz de bu konuda miyopluk var... Hem yerli, hem kaliteli, hem de genç... naçizane önerimdir...
    Cevapla
  • Ali 4 hafta önce Şikayet Et
    Sanki digerleri daha iyide hepsi yabanci yalakasi.
    Cevapla