Galatasaray'ın işi zorlaşacak! Eren Dinkçi'nin değerİ arttı

Almanya Bundesliga'da futbolcuların piyasa değerleri güncellendi. Galatasaray'ın peşinde olduğu öne sürülen Eren Dinkçi'nin değerinde de büyük bir artış yaşandı.

GİRİŞ 28.03.2024 14:29 GÜNCELLEME 28.03.2024 16:21
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Avrupa liglerine verilen milli arada Bundesliga'da yer alan futbolcuların piyasa değerleri güncellendi.

Transfermarkt'ta yer alan raporda en çok değer kazanan futbolcunun Bayern Münih'ten Aleksandar Pavlovic olduğu aktarıldı. Pavlovic'in değeri 25 milyon euroya yükseldi.

Pavlovic'le birlikte Hoffenheim'dan Maximilian Beier ve Bundesliga lideri Bayer Leverkusen'dan Florian Wirtz ve Alejandro Grimaldo piyasa değerini en çok artıran isimler oldu.

EREN DİNKÇİ DEĞERİNİ 4 MİLYON ARTIRDI

Adı Süper Lig'den Galatasaray ile anılan Eren Dinkçi değerini 4 milyon artırdı.

Heidenheim forması giyen 22 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 6 Milyon Euro'dan 10 Milyon Euro'ya çıktı.

Bonservisi Werder Bremen'de bulunan Eren, Bundesliga'dan Leipzig, Dortmund ve Leverkusen'in de transfer listesinde yer alıyor.

Bu sezon Bundesliga'da 26 maçta 9 gol ve 4 asistle dikkatleri üzerine çeken Eren Dinkçi'nin kulübüyle sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.

Diğer yandan Ara transferde Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey'in 22 milyon euroluk piyasa değeri sabit kalırken milli futbolcu Salih Özcan da 13 milyon euroluk piyasa değerini korudu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Hakan 4 hafta önce Şikayet Et
    Gurbetçi Türkleri almayın. Uyum saglayamiyorlar. Hangisi geldi de oynadı.
    Cevapla
  • Fikirsiz fikri 4 hafta önce Şikayet Et
    Çok güzel olduğu yerde kalsın işte.
    Cevapla
  • sincap 4 hafta önce Şikayet Et
    bu adamı almayın GS ye yaramaz bu adam iyi olsaydı bremen vermezdi bremende bunu beğenen kimse çıkmadı adamı şişirip Türkiyeye kakacaklar
    Cevapla
  • Suleyman 4 hafta önce Şikayet Et
    Gs bu oyuncudan daha iyi tff yıldız hakemleri var meraketmeyin son 35 senedir bu yıldız hakemler hakkını veriyo hiç korkmayın
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Ali başkan al bunu
    Cevapla