Faruk Koca: Futbol tarihi kabul etmeyecek

Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca, "Eylemin biçimi doğru olmayabilir ama bu kadar ağır bir ceza verilmesini bu camia ve futbol tarihi kabul etmeyecek" dedi.

Faruk Koca: Futbol tarihi kabul etmeyecek
Faruk Koca: Futbol tarihi kabul etmeyecek
GİRİŞ 25.03.2024 22:06 GÜNCELLEME 25.03.2024 22:06
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

MKE Ankaragücü yönetimi, Altındağ'da yapımı devam eden Yeni 19 Mayıs Stadyumunda Ankaragücü taraftarlarıyla iftarda bir araya geldi.

İftar programı öncesi taraftarlara hitap eden Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca, Türkiye Futbol Federasyonunun kendisine verdiği cezayı hatırlatarak, "Ömür boyu başkanlığım ve stada girişim yasaklandı. Bu onların ayıbıdır. Eylemin biçimi doğru olmayabilir ama bu kadar ağır bir ceza verilmesini bu camia ve futbol tarihi kabul etmeyecek. Bunu kara bir leke olarak anacaktır. Bizi fiilen yasaklayabilirsiniz ama gönlümüzde Ankaragücü’ne hizmet sevdasını alamazsınız" diye konuştu.

Düzenlenen programa Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok da katıldı. Faruk Koca ve Altınok, yapımı devam eden 19 Mayıs Stadyumunda incelemelerde bulundu. Ardından taraftarlarla iftar yemeğine geçildi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 20
  • Mehmet Şahin 1 ay önce Şikayet Et
    Hadi ya, bu kirli camia tabii sana destek çıkacak. Yaptığın hareket insanlığa sığar mı? Ayrıca bu hareket sonrası cezaevinden çıkmaman gerekirdi. Fakat "Kıroyum ama para bende" durumu ortaya çıkıyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    çıktınmı çok yazık,bir garip an olsa,çıkabilirmiydi adalet in bu mu Dünya
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Niye çıkmasın. Adam mı öldürdü?
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    doğru söylüyorsun başkan yıllardır bu dönem gibi futbolda yönetim olmadı bu dönem tüm takımlar çileden çıktı daha olacaklar geride trapzon fenet galata bu takımlardan daha çok sıkıntı çıkacak gibi
    Cevapla
  • adalet 1 ay önce Şikayet Et
    sen dışardamısın zengin bürokrat olunca kanunlar askıda
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    hakeme yumruk çakıyor birde utanmadan sütten çıkmış ak kaşık rolünü oynuyor
    Cevapla
  • Cuvalci 1 ay önce Şikayet Et
    O. Hakeme. Ülke futbolunu. Malesef. Katlettirdiler. Bjk. Gs. Maci. Maci. Cenke. Yapilan pen alti ne hikmetse kimse görmüyor. Ts. Fb. Maci. Ücüncü. Golden önce. Faul var devami. Gol. O emirleri uyguluyor millette. Cileden cikiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle