Sahanın ardından koridor karıştı! F.Bahçeli yıldız baygınlık geçirdi

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

GİRİŞ 20.03.2024 11:26 GÜNCELLEME 20.03.2024 11:39
Bu Habere 114 Yorum Yapılmış

Tüm Türkiye, pazar gecesinden bu yana Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olayları konuşuyor. Hem maç esnasında hem de bitiş düdüğüyle birlikte yaşananlar günlerdir kamuoyunda gündemi meşgul ediyor.

OSAYI BAYGINLIK GEÇİRDİ

Televizyonlarda sürekli saha içindeki olaylar ekrana getirilirken soyunma odası koridorlarında yaşananların detayları da ortaya çıkmaya başladı. Öncelikle tünelden içeri giren Fenerbahçeli futbolculara, koridorda bulunan bazı görevliler saldırdı. Saldırının şiddetiyle kafasını duvara çarpan Osayi, kısa süreli baygınlık geçirdi.

ÇOCUKLARI TELEFONDA AĞLADI

Kaptanlar Dzeko ile Tadic, takım arkadaşlarını güçlükle soyunma odasına götürdü. Livakovic, saha içinde aldığı darbelerin şokunu yaşarken herkes savaştan çıkmış gibi bitkin haldeydi. Yaşanan olayları ekranlardan takip eden oyuncuların aileleri, sürekli onlara ulaşmaya çalıştı. Birkaç futbolcu, telefonda görüştüğü ve sürekli ağlayan çocuklarını zor sakinleştirdi. Yaklaşık 3 saat soyunma odasında adeta kilitli kalan Fenerbahçe kafilesi, daha sonra stattan ayrılıp geniş güvenlik önlemleri altında İstanbul’a döndü.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 114
  • Drachen 1 1 ay önce Şikayet Et
    Bir FB li olarak söylüyorum Osayi'nin kesinlikle ceza alması gerekir . Sahaya giren kişiye müdahale etmek onun işi değil .Maç bitiş düdüğünden sonra sahayı ter etmeleri gerekiyordu , sahaya atılan o kadar yabancı maddeden sonra sahada kalmak hataydı . Tabii bunu İsmail Kartal'ın düşünmesi gerekiyordu .
    Cevapla
  • fenerli 1 ay önce Şikayet Et
    koridordaki bütün kamera görüntüleri paylasilsin
    Cevapla
  • Fikirsiz fikri 1 ay önce Şikayet Et
    Osayı taraftar dövmekten yorgun düşüp bayılmış olmasın? Fener taraftarlarının rakip taraftarları ve oyuncularının üzerine sidik attıkları saha girip nasıl olay çıkardıkları ne çabuk unutuldu? Bu ülkede kendi takım arkadaşına tokat attı diye 8 maç men cezası verilen oyuncuda unutulmuş galiba. Olaylara sebep olan futbolcular ve yöneticilerin hepside en ağır cezayı almalılar.
    Cevapla
  • şampiyonumsu 1 ay önce Şikayet Et
    utanmazsınız fetöcüler adaletsizliği öğretti herkese her şey mübah yıllardır ekilen nefret tohumları veriyor meyvesini sosyal medya, medya, kurumlar, hakemler her şeyi mübah hale getirdi alın temiz liginizi başınıza çalın sırayla şampiyonumsu olursunuz
    Cevapla
  • Misafir61 1 ay önce Şikayet Et
    İnşallah doğrudur bu haber
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle