Trabzon'da olay! İsmail Kartal'ın kafasına madde atıldı

Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin karşılaştığı maçta sarı-lacivertlilerin golünden sonra teknik direktör İsmail Kartal'ın kafasına tribünlerden bir cisim atıldı.

Trabzon'da olay! İsmail Kartal'ın kafasına madde atıldı
Trabzon'da olay! İsmail Kartal'ın kafasına madde atıldı
GİRİŞ 17.03.2024 20:49 GÜNCELLEME 17.03.2024 21:52
Bu Habere 136 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. 

Sarı-Lacivertliler maçın 13. dakikasında Fred'in attığı golle öne geçti. Bu golden hemen sonra Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal başına gelen yabancı cisim nedeniyle yaralandı. Teknik direktörün başına buz konarak tedavi yapıldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 136
  • Kuş Beyinli 1 ay önce Şikayet Et
    Herkes maç sonundaki olayları irdeliyor. Oysa daha ikinci yarıda TFF kurallarına göre ( atılan yabancı cisimlerden dolayı )maçın tatil edilmesi gerektiğini yetkililer niye söylemez? 2014 yılında hakem Bülent Yıldırım TS - FB maçını hemen tatil etmişti.Trabzonspora,sahaya giren taraftarlara ve tahrik eden FB'li oyunculara emsal nitelikte en ağır cezalar verilmeli.
    Cevapla
  • ETKİNLİK 1 ay önce Şikayet Et
    sayın kartal sende çok abartma başına taş mı düştü. bu kadar ağlama..
    Cevapla
  • Hasan 1 ay önce Şikayet Et
    Kafasına mı geldi koluna mı geldi tiyatro yapmayın orada
    Cevapla
  • Adalet 1 ay önce Şikayet Et
    Sarı-Lacivertliler maçın 13. dakikasında Fred'in attığı golle öne geçti. Bu golden hemen sonra Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal başına gelen yabancı cisim nedeniyle yaralandı. Teknik direktörün başına buz konarak tedavi yapıldı. Bu dakikadan sonra maç seyircisiz oynatılmalıydı.
    Cevapla
  • mustafa arslan 1 ay önce Şikayet Et
    Hala bu kadar olay olmuş yok fenerbahçe şunu yapmış yok oyuncu kışkırtmış kardeşim maçı seyrettiyseniz 50 dakka ile 60 dakka arası atılan maddeleri gördünüzmü siz fenerbahçe ile düşman mısınız bu kin nefret nedir fenerbahçe hamsisporu g.s. yi federasyonu herkesi yenmiştir bu kadar net.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle