Kasımpaşa-Galatasaray maçına damga vuran hakem kararları!

Galatasaray'ın deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup ettiği karşılaşmada, hakem Atilla Karaoğlan'ın kararları tartışma konusu oldu.

Kasımpaşa-Galatasaray maçına damga vuran hakem kararları!
Kasımpaşa-Galatasaray maçına damga vuran hakem kararları!
GİRİŞ 17.03.2024 18:36 GÜNCELLEME 17.03.2024 19:11
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 30. Haftasında Galatasaray, Kasımpaşa’ya konuk oldu. Sarı kırmızılılar 90. dakikada bulduğu golle Kasımpaşa’yı 4-3 yendi.

Galatasaray’ın galibiyet golleri 27. dakikada Dries Mertens, 48 ve 83. dakikalarda Mauro Icardi ve 90. dakikada Carlos Vinicius’den geldi. Kasımpaşa’nın gollerini ise 34. Dakikada Icardi (K.K), 57. Dakikada Aytaç Kara ve 77. dakikada Nuno Da Costa kaydetti.

ÇOK TARTIŞILAN PENALTI-KIRMIZI KART KARARI!

79. dakikada Zaha'nın yerde kalması sonrası Winck kırmızı kart görürken hakem penaltı noktasını gösterdi.



Bu pozisyonun ardından Kasımpaşalı oyuncular maçın hakemi Atilla Karaoğlan'a yoğun itirazlarda bulundu. Ancak hakemin kararı değişmedi.

ERMAN TOROĞLU: POZİSYON NET PENALTI

Pozisyon hakkında konuşan A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, "Pozisyon net penaltı, kırmızı kart doğru." dedi.



ZAHA'NIN KOLUNA TEMAS ETTİ İDDİASI

Galatasaray'ın kazandığı penaltı + kırmızı karttan önce top Kasımpaşalı oyuncudan Zaha’nın koluna gelerek önüne düşüyor. Burada VAR'ın maçın hakemini uyarmaması eleştirildi.

DENİZ ATEŞ BİTNEL: VAR DEVREYE GİRİP, KARARI İPTAL ETMELİYDİ

Eski Süper Lig hakemi Deniz Ateş Bitnel, "Galatasaray'ın kazandığı penaltı öncesi açı bizi yanıltmıyorsa, top Zaha'nın koluna temas ediyor ve kendisine avantaj sağlıyor. VAR devreye girmeli ve penaltı ve kırmızı kart iptal edilmeliydi." yorumunda bulundu.

GALATASARAY'DA PENALTI İTİRAZI

Karşılaşmanın 10. dakikasında Kasımpaşa ceza sahası içinde yaşanan pozisyon sonrası top Gökhan'dan döndü. Galatasaraylı oyuncular penaltı itirazında bulundu. Hakem Atilla Karaoğlan, oyunu sürdürdü. Bir süre VAR'la da görüşen hakem Karaoğlan, devam kararında kaldı.



DENİZ ATEŞ BİTNEL: PENALTI BEKLENTİLERİ YERSİZ

Galatasaray'ın penaltı beklediği pozisyon için konuşan eski Süper Lig hakemi Deniz Ateş Bitnel, "Gökhan'ın eline temas eden top için Penaltı beklentileri yersiz. Oyuncunun eli doğal aksiyonda ve kendi takım arkadaşının uzaklaştırmak için vurduğu top ele geldi. Devam kararı doğru." dedi.

BU KEZ KASIMPAŞA PENALTI BEKLEDİ

Kasımpaşa ile Galatasaray arasında Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan mücadelenin 69. dakikasında ev sahibi ekip penaltı bekledi.

Savunma arkasına atılan topta Nuno da Costa, kaleci Fernando Muslera'dan sıyrıldı ancak açısını kaybetti. Da Costa, pasını penaltı noktası civarına çevirdi. Mortadha Ben Ouanes topa vurduktan sonra yerde kaldı.



Ben Ouanes, yerde kaldıktan sonra penaltı için hakem Atilla Karaoğlan'a döndü. Kasımpaşalı futbolcular da penaltı itirazında bulundu.

Atilla Karaoğlan, sakatlıklar nedeniyle bir süre oyunu başlatmazken VAR hakemi Bülent Birincioğlu'ndan da izleme uyarısı gelmedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 78
  • Demircan 1 ay önce Şikayet Et
    Erman Toroğlu GS oldumu net penaltı
    Cevapla
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    fenerlilerin gözleri kör ; kulakları sağır olmuş kalpleri mühürlenmiş gezici başkanlarının yaptıklarını görmez olmuşlar
    Cevapla
  • Tamer sipahi 1 ay önce Şikayet Et
    Türk hakemleri olmasa Okan buruk Manisa'da. Köfteci olurdu
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Hadiyin ordan 'ya hakemler gs 'ye çalısıyor,türkiyede futbol bitmiş tir,var hakemleri gs pozisyonun 'da devreye giriyor diger takimlarda devreye girmiyor, türkiyede ligide bitirdiniz yaziklar olsun size,yabancı var hakemleri gelsin.
    Cevapla
  • Alparslan 1 ay önce Şikayet Et
    Aslan gibi mücadele ve harika bir hakem,bütün kararları doğru idi.Helal olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle