Bülent Uygun: Ortada bir suç varsa benimdir

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Adana Demirspor mağlubiyetinin ardından, “Ortada bir suç varsa o suç her zaman için hocanındır, benimdir” dedi.

Bülent Uygun: Ortada bir suç varsa benimdir
Bülent Uygun: Ortada bir suç varsa benimdir
GİRİŞ 17.03.2024 00:40 GÜNCELLEME 17.03.2024 00:40
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Sivasspor, deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor’a 4-1 mağlup oldu.

Maç sonu basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, “İlk yarı oyunu dengelesek bile sonrasında gol bulduktan sonra tabii hatalar oluyor. Futbolun doğasında var. 8 haftadır çok iyi giden, yükselişe giden bir takımımız vardı ama bu süreç içerisinde gerçekten tabii kimsenin bilmediği yaşadığımız çok zorluklar var. Bununla beraber kaybedilmiş bir puan var. Sivasspor camiasından, taraftarından özür diliyoruz. Futbolcu kardeşlerim de bu üzüntüyü fazlasıyla hissediyorlar. Ortada bir suç varsa o suç her zaman için hocanındır, benimdir” ifadelerini kullandı.

Uygun, milli maç arasını en güzel şekilde değerlendireceklerini belirterek, "Tekrar istekli, arzulu, coşkulu, bu formayla taraftarımızın arzuladığı oyunu oynayacaklarla birlikte sahada kaldığımız yerden devam etmeye çalışacağız” diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 26
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Utanmalısın Bülent hoca Galatasaray maçından sonra alaycı alaycı konuşuyordun ne oldu nefesini kestilermi
    Cevapla
  • İbo 1 ay önce Şikayet Et
    Yorum yazmaya bile degmez
    Cevapla
  • Objektif 1 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray maçından önce havan o biçimde maçtan sonra bir beraberlik aldım diye yanına yaklasilmiyordu.Gerci senin sevinmenin sebebi fenerden dolayı puan kaybettirdi diye sivasi düşündüğün yok.istanbula geleceksin nasılsa inşallah bizim elimizden küme düşersin. Senin gibi biride Hayayda fener maçında hiç oynamadığı stoperi oynatıyor en iyi iki oyuncusuna yedek istanbuldaki fener maçınd
    Cevapla
  • Hayalet 1 ay önce Şikayet Et
    1.Ligimsi bi takım bu Sivasspor, öyle degilmi hocamsı bilent..
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    küme düşümsü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle