1.94'lük gol makinesi! Gelmeye sıcak bakıyor

Beşiktaş, Maccabi Haifa’nın Haitili golcüsü Frantzdy Pierrot için düğmeye basma kararı aldı. Genel Koordinatör Samet Aybaba’nın da izleyip beğendiği Pierrot’in istatistikleri tek kelimeyle göz kamaştırıyor.

GİRİŞ 15.03.2024 09:36 GÜNCELLEME 15.03.2024 09:47
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, önümüzdeki sezonun şampiyonluğa oynayacak kadrosunu hazırlamak için ceddi bir mesai harcıyor. Gelen bilgilere Siyah-Beyazlılar İsrail'in Maccabi Haifa takımında forma giyen Haiti'li santrfor Frantzdy Pierrot için harekete geçmeye hazırlandığı öğrenildi.

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın Frantzdy Pierrot'u birkaç kez izlediği ve olumlu rapor verdiği de ifade ediliyor.

33 GOLE KATKI

28 yaşında ve 1.94 boyunda olan Frantzdy Pierrot bu sezon Maccabi Haifa formasıyla 42 resmi maçta 24 gol atarken 9 da asist yaptı.

Müthiş bir gol-asist sayısına ulaşan Pierrot, Haiti Milli Takımı'nda da benzer bir performans gösteriyor. Pierrot, 27 kez giydiği Haiti Milli Takım forması ile 19 kez fileleri sarsmayı başardı.

AYRILMAYA SICAK

Frantzdy Pierrot'un Maccabi Haifa ile olan sözleşmesi 2025 yılının haziran ayında sona erecek. Oyuncunun takımından ayrılmaya sıcak baktığı bonservis bedelinin de yaklaşık 5 milyon Euro civarında olduğu belirtiliyor.

BEŞİKTAŞ'IN PLANI

Siyah-Beyazlı kurmaylar oyuncunun piyasasının daha fazla yükselmesini beklemeden harekete geçmeyi planlıyorlar.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Löman Yak 1 ay önce Şikayet Et
    28 yasina gelmiş ve adı hicbiryerse duyulmamiş bir oyuncununun piyasa değerinin "daha da' artmasından endişe eden bir yönetimle, bjk
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Boykota devam. İsrail'den bişey alınmaz.
    Cevapla
  • Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Böyle birisi lazım atan attıran hareketli olan ..fayda verebilen skorer bir isim lazım
    Cevapla
  • Bilal Aydın 1 ay önce Şikayet Et
    Samet Aybaba begendiyse almayın. Hala 1970'ler futbolu sanıyor. Al musrati örneği
    Cevapla
  • Kartal 1 ay önce Şikayet Et
    Futbol severler, futbolcu Haitili.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle