Yer yerinden oynayacak! Talisca ve Sadio Mane, Süper Lig'e geliyor

Al Nassr'ın yıldız futbolcuları Sadio Mane'nin yeni sezonda Galatasaray'a, Talisca'nın ise Fenerbahçe'ye transfer olabileceği iddia edildi.

GİRİŞ 14.03.2024 19:42 GÜNCELLEME 14.03.2024 20:03
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'de 2023/24 sezonunun bitimine sayılı haftalar kala takımlar yaz transfer dönemi çalışmalarına başladı.

Mane, Galatasaray'ın yolunu tutabilir

Suudi gazeteci Halid bin Abdülaziz, başarılı sol kanat oyuncu Sadio Mane'nin Avrupa'ya geri dönmeyi planladığını ve kendisiyle daha önce ilgilenen Galatasaray'ın yolunu tutabileceğini öne sürdü.

Daha düşük maaşa gelebilir

Haberin detayında son dönemde form düşüklüğü yaşayan Senegalli yıldızla yolların ayrılmasına kulüp yönetiminin de sıcak baktığı iddia edildi. Al Nassr'da astronomik bir maaş kazanan Mane'nin daha düşük rakama Avrupa'ya dönmeye hazır olduğu belirtildi.



Fenerbahçe'den Talisca hamlesi

Sadio Mane'nin ardından Suudi Arabistan basını kaynaklı bomba bir Anderson Talisca iddiası gündeme düştü. Suudilerin haberine göre; Al Nassr'ın bir diğer süper yıldızı Anderson Talisca için Fenerbahçe nabız yoklamaya başladı.

Avrupa'ya dönmek istiyor

Geçtiğimiz günlerde yaşadığı kas sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Talisca'nın artık Avrupa arenasında boy göstermek istediği öne sürüldü. Brezilyalı yıldızın bu nedenle Fenerbahçe'nin de aralarında olduğu bazı Avrupa kulüpleriyle görüştüğü kaydedildi.

Talisca'nın maaşı 10 milyon Euro

30 yaşındaki Talisca'nın Al Nassr'la sözleşmesi 2026'da sona eriyor. Bonservisi ise yaklaşık 15 milyon Euro. Ancak Suudi ekibinde yılda 10 milyon Euro kazanıyor olması transferde önemli bir engel.

Yine de iddia edilene göre, Fenerbahçe önümüzdeki sezon eğer Şampiyonlar Ligi'ne katılırsa çok önemli transferler yapacak ve bunun için de kesenin ağzını sonuna kadar açacak.

KAYNAK: FOTOMAÇ
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 39
  • Yalancılar 1 ay önce Şikayet Et
    Bu haberler zare kadar doğruluğu yok yalan hber hepsi
    Cevapla
  • İÜ 1 ay önce Şikayet Et
    Ben de sen gibiyim
    Cevapla
  • Quaresma 1 ay önce Şikayet Et
    Talisca Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş'tan başka takımda oynamaz .
    Cevapla
  • Tiger 1 ay önce Şikayet Et
    Ben bir Beşiktaşlı olarak kardeşim parayı veren her yerde oynar zaten para için gitmedimi
    Cevapla
  • s.e. 1 ay önce Şikayet Et
    maaşı 10 milyon euro. bu adam daha kariyerinin başında para için çine gitti. şimdi bu parayı sponsorla bile verecek olan takım var ise, battığının resmidir. sen 10 milyon euro verirsen takımın diğer oyuncuları kaç isteyecek.
    Cevapla
  • Jk7 1 ay önce Şikayet Et
    Talisca'nın bir sözünü hatırlatmak isterim"Türkiyede ben bir kartalım" Açıklayıcı olmuştur umarım
    Cevapla
  • Ahmet Altıntaş 1 ay önce Şikayet Et
    Bu adamlara milyon dolarları vere vere kulüp battı, Libyalı bir futbolcu aldınız fiyatı 11 milyon dolara, bu adama bu parayı vereni tcvatandaşlığı iptal edilmesi lazım.
    Cevapla
  • talisca 1 ay önce Şikayet Et
    turkıyede kartalım para ıcın kanarya bıle olurum
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Olursa bu ikili süper olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle