Aykut Kocaman'dan flaş Fenerbahçe yorumu!

Aykut Kocaman, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı ile ilgili yorum yaptı. Deneyimli teknik adam, fikstürün biraz Fenerbahçe aleyhine döndüğünü söyledi.

Aykut Kocaman'dan flaş Fenerbahçe yorumu!
Aykut Kocaman'dan flaş Fenerbahçe yorumu!
GİRİŞ 13.03.2024 11:30 GÜNCELLEME 13.03.2024 11:48
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de son olarak 2021 yılında Başakşehir'i çalıştıran Aykut Kocaman, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Şampiyonluk yarışı ile ilgili Play Spor'a değerlendirmelerde bulunan Kocaman, "İki takımın rakiplerinden koparak bu kadar başa baş gittiği bir lig hatırlamıyorum" dedi.

"FENERBAHÇE'DE SEZON BAŞINDAKİ ENERJİ GÖZÜKMÜYOR"

Kocaman ligde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında geçen şampiyonluk yarışı ile ilgili ''İki takımın başa baş gittiği, rakiplerinden bu kadar koparak gittiği bir lig hatırlamıyorum. Çok ilginç bir süreç olarak gözüküyor. Fikstür biraz Fenerbahçe'nin aleyhine döndü gibi gözüküyor. Fenerbahçe sezon başındaki zihinsel, fiziksel ve ruhsal enerjisini tekrar yakalarsa kalan 10 maçı kazanma becerisine sahip. Şu anda o enerji çok gözükmüyor. Maç kazanıyor ama son maçlarda geriye düştükten sonra kazanmak için uğraşıyor, maçın ilk 20-25 dakikasında 2, 3-0'ı yakalayan takımdan daha uzak bir görüntü var. Şuan ki durum yüzde 51 tarafından bakılırsa Fenerbahçe'nin aleyhine gibi gözüküyor. Galatasaray sıkıntılı bir süreçte fikstür açısından sıkıntılı bir süreci bitirdi. Bundan sonraki süreç sadece zihinsel. Fenerbahçe'nin en büyük şanssızlığı böyle bir Galatasaray'ın olması, Galatasaray'ın en büyük şanssızlığı böyle bir Fenerbahçe'nin olması.'' yorumunu yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Yerli ve Milli 1 ay önce Şikayet Et
    Keşke üç dört takım olsa yarışta ama centilmence bu günkü gibi rakibi sahada değildeçeşitli entrikalar engellemeye çalışmadan.
    Cevapla
  • ery 1 ay önce Şikayet Et
    federasyon ve hakemler böyle istedi diyelim mi?
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Dalgamı geçiyorsun bukadar algıya pes fedarasıyon başkanı gs lı oldoğunu bilmeyen varmı.
    Cevapla
  • AliT 1 ay önce Şikayet Et
    Sen fikstür diyorsun hakemler hatta federasyon bile Fenerbahçe den yana
    Cevapla
  • halk 2 1 ay önce Şikayet Et
    evet her sene olduğu gibi bu sene de feneri şampiyon yapacaklar. inanıyoruz tff ye güveniyoruz mehmet ekşi adamadır. fener üyesidir fenerini de geçen sene olduğu gibi yine şamp. yapcaktır.
    Cevapla
  • Smayski 1 ay önce Şikayet Et
    Hakemler olmasa galatasaray bir hiç tff ve hakemler yardım ediyor galatasaray a
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle