Ertaç Özbir'den Ankaragücü'ne kötü haber

Ankaragücü, İstanbulspor maçında sakatlanan kaleci Ertaç Özbir'in sağ diz dış yan bağında yırtık ve bağda ciddi zorlanma tespit edildiğini açıkladı.

Ertaç Özbir'den Ankaragücü'ne kötü haber
Ertaç Özbir'den Ankaragücü'ne kötü haber
GİRİŞ 07.03.2024 19:31 GÜNCELLEME 07.03.2024 19:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

MKE Ankaragücü, İstanbulspor maçında sakatlanan kaleci Ertaç Özbir'in sağ diz dış yan bağında yırtık ve bağda ciddi zorlanma tespit edildiğini açıkladı.

Başkent ekibinden yapılan açıklamada ''Profesyonel Futbol A Takım futbolcumuz Ertaç Özbir'in; İstanbulspor maçında yaşadığı sakatlığın ardından, çekilen MR ve yapılan tetkikleri sonucunda, sağ diz dış yan bağında Grade2 yırtık ve bağda ciddi zorlanma tespit edilmiştir. Futbolcumuzun tedavisine başlanmıştır.'' ifadelerine yer verildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Kaleci 1 ay önce Şikayet Et
    Öyle de gidilmez ki adamın üstüne ya! Bu kadar dikkatsiz, kör gibi nereye gidiyorsun, kalende dursana, savaşa mı çıktın?
    Cevapla
  • Alim 1 ay önce Şikayet Et
    Fenere kitleyin gitsin
    Cevapla