Tüpraş Stadyumu'nda maç öncesi gerginlik!

Beşiktaş’ın Galatasaray’ı konuk edeceği derbi maçı öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlar deplasman tribününe alınırken, iki takım taraftarları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Tüpraş Stadyumu'nda maç öncesi gerginlik!
Tüpraş Stadyumu'nda maç öncesi gerginlik!
GİRİŞ 03.03.2024 17:24 GÜNCELLEME 03.03.2024 17:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in 28'inci haftasında Beşiktaş derbi maçta sahasında Galatasaray’ı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Taksim’deki Gezi Parkı’nda toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar, gruplar halinde Tüpraş Stadyumu’na götürüldü. Polis, iki takım taraftarlarının karşılaşmasını engellemek barikatlarla güvenlik kordonu oluşturdu.

Bir grup Beşiktaş taraftarı, stadyuma giren Galatasaraylı taraftarlara sözlü saldırıda bulunurken, sarı-kırmızılı taraftarlar karşılık verdi. İki takım taraftarları, barikatların ardından karşılıklı küfürler ederken bazı Galatasaray taraftarları bariyerleri aşarak Beşiktaş taraftarlarının olduğu bölgeye gitmeye çalıştı. Bölgede bulunan çevik kuvvet ve TOMA aracı olayların büyümesine engel oldu. Daha sonra Beşiktaş taraftarları bölgeden uzaklaştırıldı. Galatasaray taraftarlarının da hızlı şekilde stadyuma girişleri sağlandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    maçamı gidiyorlar savasamı neden böyle sevgi saygı kalmadı insanlarda sanki ölüm var ıcu da biri kazanck biri kaybedecek ölüm yokya ucunda
    Cevapla
  • Tatar 4 ay önce Şikayet Et
    Koç'un un paralı askerleri
    Cevapla
  • Yozgatlı 4 ay önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin
    Cevapla
  • Fatih 4 ay önce Şikayet Et
    bu gelişimini tamamlayamamış canlıları aynı kafese koyup kapiyi dışarıdan kilitleyeceksin. Doğal seleksiyon en iyisi. Iyi olan kazansın.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    futbol spor değildir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle