Adana Demirspor'dan taraftarları için iş verenlere çağrı

Adana Demirspor, Süper Lig'in 28. haftasında Fatih Karagümrük ile oynayacakları lig maçının 17.00'da olması nedeniyle taraftarların maça gelebilmeleri için Adanalı iş verenlere çağrıda bulundu.

Adana Demirspor'dan taraftarları için iş verenlere çağrı
Adana Demirspor'dan taraftarları için iş verenlere çağrı
GİRİŞ 29.02.2024 11:10 GÜNCELLEME 29.02.2024 11:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında evinde Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Adana Demirspor, 4 Mart Pazartesi günü saat 17.00’da oynanacak müsabaka için Adanalı iş verenlere çağrıda bulundu.

Mavi-lacivertli ekipten yapılan açıklama, “Adana şehrimizin değerli iş adamları, bildiğiniz üzere Adana Demirspor için, her zaman taraftarımızın sahada 12. adam olarak desteği önemli oldu. Taraftarımızın gücüne, bugün her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımız bulunuyor. Şimdi birlik olma, şehrimizin takımını yalnız bırakmama zamanı. 4 Mart Pazartesi saat 17.00’da belki de bu sezonun en önemli maçlarından biri olacak Karagümrük ile yapacağımız müsabakaya, taraftarlarımızın mesai saatlerinden dolayı gelmelerinin güç olacağı kanısındayız. Şehrimizin takımının yalnız kalmaması, 12. adamın Yeni Adana Stadyumu’nu doldurabilmesi için siz değerli iş verenlerin özverisine ihtiyacımız bulunuyor. Bu müsabakaya, büyük Adana Demirspor taraftarlarının gelebilmesi için işyerlerinden izinli sayılmaları hususunu değerlendirme ve bilgilerinize sunarız” denildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • İsmail öngüç 1 ay önce Şikayet Et
    Ayıp yönetim uyuma 8 e aldır ctesi pazar saat farketmez hafta içi sorun oluyor yol bir saat sürüyor
    Cevapla
  • İsmail öngüç 1 ay önce Şikayet Et
    Ptesi 8 e aldirsaydiniz böyle federasyonun taaa ctesi pazar saat farkı yok ayıp yönetim müdahale etsene taraftarsız bırakmaya çalışıyorlar bizi
    Cevapla
  • Şahin karabulut 1 ay önce Şikayet Et
    Kardeşim neden maçı pazara veya pazartesi saat 20 için federasyona basvurmadin iz
    Cevapla
  • Burak 1 ay önce Şikayet Et
    Bende pazara ilçeden geleceğim isim vardi hemde maca gelecektim bir daha pazartesiye bir daha nasıl gelim
    Cevapla