Oğlunun ölümüne neden olmuştu! Naldo şikayetini geri çekmedi

Antalya'daki trafik kazasında, Antalyaspor'un Brezilyalı stoperi Naldo'nun oğlu ve kayınpederinin ölümüne, 2 kişinin de yaralanmasına neden olduğu öne sürülen sürücünün yargılanmasına devam edildi.

Oğlunun ölümüne neden olmuştu! Naldo şikayetini geri çekmedi
Oğlunun ölümüne neden olmuştu! Naldo şikayetini geri çekmedi
GİRİŞ 27.02.2024 12:50 GÜNCELLEME 27.02.2024 12:50

Antalya 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ilk duruşmaya, sanık Ferhat K. ile Naldo Pereira, eşi Juliana Tilatti ve taraf avukatları katıldı.

Duruşmada söz verilen Ferhat K, kazada hem babası hem de oğlunun ölümüne neden olduğu için Juliana Tilatti'den özür dileyerek, "Pişmanım." dedi.

Tercüman aracılığıyla gözyaşları içinde ifade veren Juliana Tilatti ile Naldo Pereira ise sanıktan şikayetlerinin devam ettiğini belirtti.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

NE OLMUŞTU?

Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi'nde 7 Eylül'de meydana gelen trafik kazasında Naldo'nun oğlu Davi Pereira (4), kayınpederi Walter Tilatti (65) ve kayınvalidesi Alexandra Nardy ile motosiklet sürücüsü Cüneyt Eslik yaralanmıştı.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırılan yaralılardan Davi 16 Ekim, dedesi Tilatti ise 12 Aralık'ta yaşamını yitirmişti.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede sanığın "bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına" sebebiyet vermek suçundan yargılanması talep edilmişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.