Galatasaray maçı öncesi olay sözler! "Ciddi istihbaratlar aldık"

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Süper Lig'de bu akşam oynanacak Galatasaray maçı öncesi, "Önemli olan bizim bu akşam katledilmememiz. Çok ciddi istihbaratlar var." dedi.

GİRİŞ 26.02.2024 15:55 GÜNCELLEME 27.02.2024 00:33
Bu Habere 171 Yorum Yapılmış

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Galatasaray maçı öncesi yaşananlarla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

NTV Spor Youtube kanalında "Gündem Spor" programına konuk olan Sinan Boztepe, Icardi'nin cezasıyla ilgilenmediklerini ve maçtan puan ya da puanlar almak istediklerini aktardı.

SİNAN BOZTEPE: "ÇOK CİDDİ İSTİHBARATLAR VAR"

Her maça puan için çıktıklarını söyleyen Sinan Boztepe, "Önemli olan bizim bu akşam katledilmememiz. Çok ciddi istihbaratlar var bugün bazı konularda üzerinize gelinecek diye" ifadelerini kullandı.

Nuri Şahin ile vedalaşıp göreve Sergen Yalçın'ı getirdikleri sürece değinen Boztepe, "Nuri hocaya gitme diyebilme lüksümüz yoktu. Hayatının fırsatını buldu, gurur duyduk. Sergen hocayla fikirlerimiz çabuk uyuştu ve anlaştık" şeklinde konuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 171
  • Fikret 2 ay önce Şikayet Et
    Benim bildiğim kaleci oyuncu şike yapardı şimdi bakıyorum başkanlar da bu oyuna katılmış Fener maçında sesin çıkmadı daha gelse oynamadan başladınız dedikoduya biraz da koçaliye gücünüz yetsin oradan her çöplenen cimboma saldırıyor
    Cevapla
  • Nedim 2 ay önce Şikayet Et
    Maç oynandıktan sonra cevabını aldın mı fetö nün metresi,o ağzını bir yıka temizle,sonra ağzına al
    Cevapla
  • Yado 2 ay önce Şikayet Et
    Fener maçında sizi biçtiler sesin çıkmadı Galatasaray daha oynamadan başladınız goygoya kimin değirmenine su taşıdığınız belli hepinizin
    Cevapla
  • Deniz 2 ay önce Şikayet Et
    Yenemediğin bileği öpeceksin bırak masal anlatmayı.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    sen pragın bileğini öptün mü?
    Cevapla
  • GSNecati 2 ay önce Şikayet Et
    Bizce sen istihbarat yerine fenerlilerden teşvik primi aldın gibi geliyor...
    Cevapla
  • HayDaR 2 ay önce Şikayet Et
    Açıklasınlar nerden istihbarat var spor mahkemesi ne gidilsin herşey açıklansın kimseye yapılmasın neyse onu çalsın hakemler yeter artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle