Bülent Uygun açıkladı! "Fiyatı 15 milyon Euro"

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Rey Manaj'a gelen tekliflerle ile ilgili yöneltilen soruya, "Sezon sonunda yönetimimiz gereğini yapacaktır. Fiyatı 15 milyon Euro'dur" dedi.

Bülent Uygun açıkladı! "Fiyatı 15 milyon Euro"
Bülent Uygun açıkladı! "Fiyatı 15 milyon Euro"
GİRİŞ 25.02.2024 16:31 GÜNCELLEME 25.02.2024 16:38
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Pendikspor’u konuk eden ve sahadan 4-1 galibiyetle ayrılarak bu sezonki 9. galibiyeti alan Sivasspor’da Teknik Direktör Bülent Uygun, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.
Karşılaşmayı değerlendirerek sözlerine başlayan Uygun, “Pendikspor’a baktığımızda Umut gibi, Thiam gibi iyi futbolcuları barındıran bir takım. Özel bir takıma karşı oyun oynadık. Bartuğ’un omzunun çıkması bütün planımızı değiştirdi. Yediğimiz golden sonra bocaladık ama hemen geri toparladık. Güçlü bir takıma karşı kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tribünün esas sahipleri taraftarlarımız da yerlerine geri geldiler. Galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz. Bize köstek olanlara gereken cevabı da vermeliyiz. Bugün 6.’lığa yükseldik. Durmadan çalışacağız. Sezon sonunda inşallah mutlu şeyler yaşayacağız” diye konuştu.

“Manaj’ın fiyatı 15 milyon Euro”

Bir basın mensubunun, “Rey Manaj’a birçok kulübün ilgisi var. Bununla ilgili neler söylersiniz?” sorusuna Uygun, “Manaj, ben geldiğimden beri üzerine koyarak oynuyor. Hırsını ve isteğini göstermiş olması bizim için mutluluk verici. Takımda herkes görevini iyi bir şekilde yerine getiriyor. Hepsi istekli ve arzulu. Manaj’ı Fransa’dan ve İspanya’dan isteyenler var. Arabistan ve Katar’dan da isteyenler var. Sezon sonunda yönetimimiz gereğini yapacaktır. Bir fiyatı var 15 milyon Euro. Tek değişmeyen vardır o da Sivasspor’dur. Manaj hakkındaki kararı yönetim verecektir” diye cevap verdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 18
  • Ner 2 ay önce Şikayet Et
    Sivasspor’da Başkan yok herhalde açıklamayı hoca yapıyor,yoksa hoca futbolcunun menajerliğinemi soyundu.
    Cevapla
  • İzmir 35 2 ay önce Şikayet Et
    Ulen bilo buca sporu batırdın sanane oyuncunun fiyatından geleceğinden. Sen menejerlikten vazgeç fiyat belirleme yönetim ve oyuncunun menejeri halleder satış işini oyuncu sivas sporun para sivas spora gelecek bir beklentin olmasın sakın mimlisin mwnejer işlerinden
    Cevapla
  • Hamdi Zorlu 2 ay önce Şikayet Et
    Verin avantamı size Messi yı dudan ucuza maal edeyim.Hemde bedava.Ama avantam şart
    Cevapla
  • Herkesfilmyapmasın 2 ay önce Şikayet Et
    Eskişehir hala seni anıyor bülocan anladın sen onu
    Cevapla
  • Sana ne 2 ay önce Şikayet Et
    Bülent benim avantam ne olacak diyor anlasana arkadaş!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle