Gol sevinci sonrası sınır dışı edilmişti! Antalyaspor Jehezkel'i geri çağırdı

Süper Lig ekibi Antalyaspor, Trabzonspor maçındaki gol sevinci nedeniyle kadro dışı bıraktığı ve sınır dışı edilen İsrail asıllı futbolcusu Sagiv Jehezkel'i geri çağırdı.

Gol sevinci sonrası sınır dışı edilmişti! Antalyaspor Jehezkel'i geri çağırdı
Gol sevinci sonrası sınır dışı edilmişti! Antalyaspor Jehezkel'i geri çağırdı
GİRİŞ 20.02.2024 18:19 GÜNCELLEME 20.02.2024 18:19
Bu Habere 130 Yorum Yapılmış

İsrail'e destek veren gol sevinci nedeniyle Antalyaspor'un kadro dışı bıraktığı Sagiv Jehezkel, kırmızı beyazlı kulübe FIFA nezdinde dava açtı.

KULÜBE DAVA AÇTI

İsrail basınından Sport5'de yer alan habere göre; Jehezkel'in avukatları, oyuncusunun ödemelerini alamadığı ve kulüpten haksız şekilde gönderildiği için FIFA'da dava açıldığını açıkladı. Jehezkel'in Antalyaspor'dan 1.26 milyon euro tazminat talep ettiği de belirtildi.

ANTALYASPOR GERİ ÇAĞIRDI

Öte yandan FIFA davası söz konusu olunca Antalyaspor'un da Jehezkel'i geri çağırdığı öne sürüldü. Sagiv Jehezkel ile görüşen Antalyaspor'un oyuncuyla sözleşmesini fesh etmediğini, 8 maçlık cezasının bittiğini ve antrenmanlara çıkması gerektiği yönünde mesaj yolladığı kaydedildi.

NE OLMUŞTU?

İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel, Trabzonspor maçında attığı golün ardından, İsrail'in Gazze'ye saldırılarının başlangıç tarihine atıfla bileğine "Davut Yıldızı" ve "100 gün. 7 Ekim" yazısını göstererek İsrail propagandası yapmıştı. Jehezkel'in gol sevincine tepki yağdı. Kulüp tarafından kadro dışı bırakılan futbolcu aynı zamanda sınır dışı edilmişti.

KAYNAK: HABERLER.COM
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 130
  • çılgın sedat 2 ay önce Şikayet Et
    Bence Antalyaspor doğru yapmış. yiyosa sıkıyosa gelsin..kulübede otursun
    Cevapla
  • Tarafsız 2 ay önce Şikayet Et
    Eğer o gelirse Antalya sana yazıklar olsun
    Cevapla
  • Ertuğrul 2 ay önce Şikayet Et
    Parayi en çok yahudi sever. Ee Antalya spor ne yi sever???
    Cevapla
  • Ezel43 2 ay önce Şikayet Et
    Antalya bu parayı toplaması gerekir neyse tazminatı verip geri gelmesini engellesin Antalya da para toplasan bu ırkçı nin parası ödenir
    Cevapla
  • Filistinli 2 ay önce Şikayet Et
    Diyarbakır sporlu olsaydı futboldan men olurdu. Ama itrail olunca para...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle