Hataylı öğrencilerin yaptığı tekneyi Volkan Demirel ziyaret etti

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Yat ve Tekne Endüstrisi Derneği tarafından düzenlenen Bosphorus Boat Show’da sergilenen, Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin yaptığı tekneyi ziyaret etti.

Hataylı öğrencilerin yaptığı tekneyi Volkan Demirel ziyaret etti
Hataylı öğrencilerin yaptığı tekneyi Volkan Demirel ziyaret etti
GİRİŞ 19.02.2024 20:44 GÜNCELLEME 19.02.2024 20:44

17 Şubat’ta kapılarını açan Bosphorus Boat Show Tekne, Tekne Ekipman ve Aksesuarları Fuarı’nda; Türkiye ve dünyanın en önemli markalarının son model tekne ve yatları sergilenmeye devam ediyor. T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İMEAK Deniz Ticaret Odası, Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği desteği ile GİSBİR’in ana sponsorluğunda, Yat ve Tekne Endüstrisi Derneği (YATED) tarafından ED Fuarcılık iş birliğiyle düzenlenen fuarda; değerleri 50 bin TL ile 150 milyon TL arasında değişen tekne ve ürünler, deniz severlerle buluşuyor. İstanbul Fuar Merkezi’nde 24 Şubat’a kadar devam edecek olan fuarda, Yat ve Tekne Endüstrisi Derneği’nin (YATED) destek verdiği Hatay İskenderun’daki Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin yaptığı tekneyi, Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ziyaret etti.



Volkan Demirel’e YATED Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bekiroğlu eşlik etti. Tüm Türkiye’yi derinden yaralayan 6 Şubat depremleri ve sonrasında bölge halkı için Volkan Demirel’in gösterdiği çabanın unutulmaz olduğuna dikkat çeken YATED Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bekiroğlu, Hatay için mücadele eden Volkan Demirel’in fuara yapmış olduğu ziyaretin çok anlamlı olduğunun altını çizdi. YATED olarak yaşanan felaketin ardından Hatay İskenderun’daki Sefa Atakaş Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile iş birliğine gittiklerini hatırlatan Murat Bekiroğlu, YATED üyelerinin okula ve öğrencilerine destek olmaya devam edeceğini belirtti.  

Bosphorus Boat Show Hakkında 

İstanbul’da karada düzenlenen dünyanın ikinci, Türkiye’nin ise en büyük fuarı olan Bosphorus Boat Show; T.C. Ulaştırma Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İMEAK Deniz Ticaret Odası, Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği desteği ile GİSBİR’in ana sponsorluğunda gerçekleşiyor. Medya sponsorluğunu Kral Pop Radyo’nun, gayrimenkul sponsorluğunu Northernland’in ve otomotiv sponsorluğunu Borusan Oto’nun üstlendiği etkinlik, Yat ve Tekne Endüstrisi Derneği (YATED) tarafından ED Fuarcılık iş birliğiyle düzenleniyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.