Uğur İbrahim Altay'dan Konyaspor'a müjde

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyaspor’a modern bir tesis kazandırmak için yeni Kayacık Tesisleri’nin yapımına devam ettiklerini söyledi.

Uğur İbrahim Altay'dan Konyaspor'a müjde
Uğur İbrahim Altay'dan Konyaspor'a müjde
GİRİŞ 19.02.2024 18:13 GÜNCELLEME 19.02.2024 18:13
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehrin en önemli markalarından biri olan Konyaspor’a modern bir tesis kazandırmak için yeni Kayacık Tesisleri’nin yapımına devam ettiklerini söyledi. 

150 milyon lira maliyetle yaptıkları tesisin modern özelliklerle donatıldığını ifade eden Başkan Altay, “Teknik direktör odası, sportif direktör odası, sporculara özel odalar, dinlenme alanları, düşük yer çekimli koşu çalışma alanı ve fitness salonu gibi birçok alan bulunacak. Kayacık’ta takımımız için iki yeni çim sahayı da tamamladık. Konyaspor’umuzun sportif başarılarına katkı sağlamak adına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da takımımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 10
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Takımı kurtarın başkan. Düşmesin. Başka bir şey istemiyoruz.
    Cevapla
  • ramazan 2 ay önce Şikayet Et
    ligte kalirsa yaptirsin
    Cevapla
  • eymen 2 ay önce Şikayet Et
    takımı bu hale sen getirdin tesisler senin olsun senden baskan olmaz konyalıyı cantada keklik görenler görecek
    Cevapla
  • Yedigazi 2 ay önce Şikayet Et
    Takımı düşme noktasına kadar getirip... Ortada bıraktınız... Şimdi olan tesislere 2 duvar kağıdı yaparak tesis mı kazandırmış olacaksınız.
    Cevapla
  • İ.a 2 ay önce Şikayet Et
    Başkan düşüncesi Konyaspor'a değil UEFA'ya hazırlık yapıyor saha oynanacak olan maçlardan para kazanmayı planlıyor. FIFA nın vereceği saha notu önemli... Konyaspor değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle