Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray itirafı

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, "Kabul etmemiz gereken gerçekler var. Galatasaray bu ligin çok üstünden bir takım. Oyuncu kalitesi olarak, bilmiyorum, Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu olabilir." dedi.

Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray itirafı
Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray itirafı
GİRİŞ 18.02.2024 21:34 GÜNCELLEME 18.02.2024 22:49
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Ankaragücü sahasında konuk ettiği Galatasaray'a 3-0 mağlup oldu. 

Karşılaşmanın ardından Başkent ekibinin teknik direktörü Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu. 

Emre Belözoğlu'nun açıklamaları şu şekilde: 

"Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu olabilir"

"Öncelikle 15-20 dakikalık periyotta Galatasaray çok baskın oynadı. Çalıştığımız yerler, merkez üzeriydi. Bunu Bayern'e karşı uyguladılar. Bizim gibi takımlara karşı bunu rahatlıkla uygulayabiliyorlar. Ne yazık ki teknik direktörlüğün kaderi bu. Çalıştığımız konular. Duran toplara çalışmıştık. Bugün önemli olan aslında oyunun devamını getirebilmekti. Oyuncu grubu, ilk 2 gol sonrası şok yaşadılar. Mücadele etmek isteyen bir takımım var. Taraftarımızla buluştuk. Kabul etmemiz gereken gerçekler var. Galatasaray bu ligin çok üstünden bir takım. Oyuncu kalitesi olarak, bilmiyorum, Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu olabilir. Bu kadar yüksek seviyede bir oyuncu grubuna karşı ben oyuncu, teknik direktör olarak oynamadım. Bu kadar basit, bu kadar kolay goller yemeseydik, oyuna tutuabilseydik işler istediğimiz gibi gidebilirdi. Üzgünüm, üzgünüm. Sorumluluk benim. Özür dilerim."

"Elimizden gelen her şeyi yapacağız"

"Ankaragücü, bu bulunduğu durumu düzeltecek güçte bir camia. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu süreçten inşallah hep beraber çıkacağız."
 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 52
  • FB li 2 ay önce Şikayet Et
    Geseli emre,başakşehir 7_0 ı unutmadık.
    Cevapla
  • telkin 2 ay önce Şikayet Et
    bu kadar düşme sarı tavuk gibi deşinme emre hileyle uğraşan zarar eder.gs nin fetö ayakları bi gidin hangi ülkeye gidecekseniz millete zarar vermeyin. utanmadan sıkılmadan gs ye her yıl beleşten puanlar veriyorsun bi daha fb nin kapısını çalma yuhlarlar.fos fiyasko.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Emre şaibeli birisidir
    Cevapla
  • samsunlu 2 ay önce Şikayet Et
    okan abine kıyamadın değil mi emre? başakşehirdeyken 7 yemiştin, dün de 3 yedin. takımını yatırdığın o kadar belliydiki. toplam 6 faulle bitirmişsiniz maçı. yani maça hiç asılmamışsınız.
    Cevapla
  • 60 34 43 2 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray li sen cik cik değilsen bende birşey bilmiuorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle