Taraftar ıslıkladı! Emre Belözoğlu oyundan çıkardı

MKE Ankaragücü taraftarları Galatasaray karşısında yaptığı hatalar nedeniyle topla her buluşmasında Kazımcan Karataş'ı ıslıklarla protesto etti.

Taraftar ıslıkladı! Emre Belözoğlu oyundan çıkardı
Taraftar ıslıkladı! Emre Belözoğlu oyundan çıkardı
GİRİŞ 18.02.2024 23:47 GÜNCELLEME 19.02.2024 00:32
Bu Habere 234 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray'ı ağırlayan MKE Ankaragücü mücadelenin ilk yarısını arka arkaya yediği gollerle 3-0 geride kapattı. 

Galatasaray'ın ilk yarıda skoru 3-0'a getirmesinin ardından Ankaragücü taraftarlarının tepkisinin odağındaki isim sarı kırmızılı takımdan kiralanan Kazımcan oldu. İlk 45 dakikada yaptığı hatalarla dikkat çeken Kazımcan'ın, topla her buluşmasında Ankaragücü tribünlerinden ıslık ve yuhalama sesleri duyuldu.



EMRE BELÖZOĞLU OYUNDAN ÇIKARDI

Galatasaray'ın 3. golü bulduğu penaltı pozisyonunda Mertens'i ceza sahası içinde faul yaparak düşüren genç oyuncu ilk golde de Kerem Demirbay'ı kaçırmıştı. Ankaragücü taraftarları penaltının ardından Kazımcan Karataş'ı ıslıklayarak, yuhalayarak protesto etti.

Teknik direktör Emre Belözoğlu ikinci yarıya 3 değişiklik yaparak başladı. Kenara gelen isimlerden biri de ilk yarıdaki kötü performansı nedeniyle tepkilerin hedefinde kalan Kazımcan Karataş oldu. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 234
  • Reis 2 ay önce Şikayet Et
    GS lılar sizde aynı dün söylediğini bugün değiştiren siyasilere döndünüz ama ne çare sizlerde bu yıl onlar gibi yıkılacaksınız
    Cevapla
  • Zafer 2 ay önce Şikayet Et
    Her insan yapabilir yorumlayabilirsiniz yargılayabilirsiniz ama umudunu kıramazsınız ben Fenerbahçeli olarak söylüyorum bunu Galatasaraylı burda arkadaşlar var onlara şunu diyorum sene sonunda görüşürüz
    Cevapla
  • Recep 2 ay önce Şikayet Et
    Kazımcan göllerde ki hataları yapmasa zaten Galatasaray da oynardı.
    Cevapla
  • muro 2 ay önce Şikayet Et
    acaba geri dönerim umudu :)))
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Rize kaleciside fb alt yapısından yetişmiş yediği golde öyle
    Cevapla
  • Fatih 2 ay önce Şikayet Et
    Desene o zaman alanyanın kaleciside fenerden gitme ameel
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle