İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan Süper Lig ekibine tesis müjdesi

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, göreve gelmeleri durumunda Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'e bir spor tesisi armağan edeceklerini söyledi.

İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan Süper Lig ekibine tesis müjdesi
İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan Süper Lig ekibine tesis müjdesi
GİRİŞ 16.02.2024 20:32 GÜNCELLEME 16.02.2024 20:43
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum çalışmalarına devam ediyor.



FATİH KARAGÜMRÜK'E YENİ TESİS MÜJDESİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Fatih Karagümrük Spor Kulübü'nü ziyaret etti.

Sporun ve sporcunun daima yanında olduklarını belirten Kurum, "İstanbul'umuzun bir spor şehri olması için tüm adımlarımızı atmaya devam edeceğiz. O gün surlar içerisinde başlayan hikaye, artık bu alana sığmıyor. Kulübümüzün bu manada altyapı ve antrenman sahaları ile ilgili talepleri var. Bu tesislerin yapılması için biz 31 Mart akşamı, kıymetli başkanım ve taraftarlarımızla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde bulunan bir alanda, Fatih Karagümrük Spor'umuz için; takımlarımızın antrenman yapabileceği, gerekirse sporcularımızın kalabileceği, sosyalleşebileceği bir tesisi Büyükşehir Belediyesi olarak, Fatih Karagümrük Spor'umuza armağan edeceğiz. Şimdiden tesisimiz hayırlı uğurlu olsun." dedi.



"SPOR'UN ŞEHRİ İSTANBUL OLSUN İSTİYORUZ"

Kulüplerin mali yüklerini hafifletmek için adımlar attıklarına değinen Kurum, "Nasıl ki spor kulüplerimiz İstanbul'umuzu marka bir spor şehri yapmak için mücadele ediyorlarsa, biz de 1 Nisan sabahı İstanbul'un 964 mahallesinde spor yapılsın istiyoruz. Spor'un şehri İstanbul olsun, olimpiyat şehri İstanbul olsun istiyoruz. Kardeşlik hukukunun yeşil sahalarda en üst seviyeye çıktığı; birliğin, beraberliğin, bütünlüğün o yeşil sahalarda sergilendiği anlayışı İstanbul'un her mahallesine yayma arzusundayız." sözleri ile İstanbul vizyonunun spor alanındaki yansımasını aktardı.



"HİÇBİR AMATÖR SPOR KULÜBÜMÜZÜ SAHİPSİZ BIRAKMAYACAĞIZ"

Fatih Karagümrük Spor Kulübü'nün Yönetim Kurulu ile bir araya gelen Kurum, amatör kulüplere de destek olacaklarını belirtti. Kurum, "Gerek maddi, gerek malzeme desteği, gerek ise onlara altyapı tesisleri ile alakalı her türlü desteği veren tarafta olacağız." ifadeleri ile konuşmasını sonlandırdı.

Fatih Karagümrük Spor Kulübü Başkanı Süleyman Hurma, ziyaretinin ardından Kurum'a isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Yeter 2 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar az İstanbul takımı bulunursa o kadar iyidir, seyirci yok tesis yok oh boş beleş yat kalk. Millet bunların maaşlarını ödemeye mecbur değil, bir de gel üzerine bedavadan tesis ver, tek kelime ile rezilik.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    yeni yine yeniden...
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    YouTube a girdiğimde İoğlunu övücü, M Kurum u kötüleyen videolarla dolu. Yalanlar iftiralar dolu. YouTube a el atmanız gerekiyor.
    Cevapla
  • burak 2 ay önce Şikayet Et
    Ben anlamadım ki kimin parası ile tesis yapılıyor
    Cevapla
  • Kolk 2 ay önce Şikayet Et
    Hizmet isteyen oy verir NET
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle