TFF tarihi kararı duyurdu! VAR kayıtları açıklanıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 26. haftasından itibaren VAR konuşmalarının kamuoyuyla paylaşılacağını açıkladı.

GİRİŞ 16.02.2024 19:19 GÜNCELLEME 17.02.2024 11:56
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'in 26. haftasından itibaren VAR konuşmalarının kamuoyuyla paylaşılacağını duyurdu.

TFF'den yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Lig'de 26. haftadan itibaren maçın hakeminin VAR monitörüne çağrıldığı pozisyonların kayıtları sesli ve görüntülü olarak kamuoyu ile paylaşılacak. On Field Review (OFR), Sahada İnceleme olarak tanımlanan, yani sadece maçın hakeminin VAR monitörüne gidip izlediği pozisyonlar için bu uygulama geçerli olacak." denildi.



TFF'NİN HESAPLARI PAYLAŞACAK

Açıklamada, hakemin VAR monitörüne gittiği pozisyonla ilgili konuşmaların, haftanın tüm müsabakaları tamamlandıktan 1 gün sonra TFF'nin Youtube ve Facebook hesaplarından paylaşılacağı kaydedildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • Türk 2 ay önce Şikayet Et
    İşte bu çok iyi.. Ama bugüne kadar olanlarıda açıklasınlar..
    Cevapla
  • Dadaş 2 ay önce Şikayet Et
    Güzel olur gs nin bileğinin hakkiyla maç alamadığını bütün Türkiye görür bylokcu başkanın takımı gs yi 26 .haftadan itibaren zor günler bekliyor
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 2 ay önce Şikayet Et
    İyi bir halt ettiniz Ülkenin gidişatına katkınız olmuş MAŞALLAH siz Ülke için bir şeyler yapın hükümete köstek olmayın. Osmanlı Torunu
    Cevapla
  • Ali Eren 2 ay önce Şikayet Et
    Ya görüpte çağırmazsa ..,
    Cevapla
  • Doktor 2 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş var kayıtları da açıklansın.bakalım Galatasaray a nasıl kıyaklar yapılmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle