Emre Belözoğlu: Çok bariz bir hata yapıldı!

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Konyaspor maçındaki penaltı pozisyonu için, "Bu kadar net verilmemesinin arkasında hiçbir şey aranamayacak kadar çok bariz bir hata" dedi.

Emre Belözoğlu: Çok bariz bir hata yapıldı!
Emre Belözoğlu: Çok bariz bir hata yapıldı!
GİRİŞ 11.02.2024 19:33 GÜNCELLEME 11.02.2024 19:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

MKE Ankaragücü Trendyol Süper Ligi’nin 25. haftasında deplasmanda karşılaştığı Konyaspor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, “Maçın başı ve ortalarına doğru ilk yarının ortalarına doğru rakibin ekmeğine biraz yağ sürdük. Çok basit toplar kaptırdık. Özellikle ön bölgedeki oyuncularımız. Buna binaen rakibinde da istediği buydu zaten. O merkezde kaptırılan toplarla Konyaspor ceza sahasına inmeye çalışan bir takım. Bunlar da uzun zamandır kazanmıyorlardı. Taraftarların önünde bu yakalamak istediler ve 1-0’ı yakaladıktan sonra da biz örtmeye çalıştık. İlk yarıda hantal bir oyun vardı. Bence ikinci yarıda nispeten daha hareketlendirdik oyunu. Ceza sahasına indik. Pozisyonlara girdiğimizi düşünüyorum. İlk yarıda da hatta maçın 2. dakikası da dahil olmak üzere. Pozisyonlara girdik. Aynı problemlerimiz devam ediyor. Temas ve bitiricilikle alakalı bizim 4 aydır gördüğümüz problemlerimiz var. Bunları düzeltmek için çalışacağız. Konyaspor'u tebrik ederim. Ligde hiçbir maç kolay değil. Bu saatten sonra da bizim adımıza da her maç ayrı ayrı değerlendirmemiz gereken zorlukta geçecek gibi görünüyor” şeklinde konuştu.

"Hakemler adına çok üzgünüm"

Teknik direktör Emre Belözoğlu, tartışmalı penaltı pozisyonu hakkında, "Ankaragücü çok büyük bir camia. Ben buraya geldikten sonra bunu net bir şekilde daha iyi anladım. Camiam adına çok üzgünüm. Bu yaşatılan süreçten dolayı da üzgünüm. Hakemler adına da çok üzgünüm. Kendilerini bu pozisyona sokuyorlar. Bu kadar net verilmemesinin arkasında hiçbir şey aranamayacak kadar çok bariz bir hata" diye konuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Konyasporlu 2 ay önce Şikayet Et
    Yav he hee...Pozisyonda eliyle topu kesme,yön değiştirme yok. Elini çekiyor,kaçırıyor, penaltının P siyok. Bu ligde öyle haklar yendi ki ,tarifi yok. Sen 90 dakikanet tek pozisyon üreteme olmayan bi penaltıya takıl. Yenilen herkes konuşuyor. Boş ve gereksiz...Maalesef hakemlerimiz yetersiz oldukları için haklı da haksızda sürekli konuşuyor...
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    emre Ankara gücüne zarar veriyorsun
    Cevapla