Ankaragücü'nden Galatasaray açıklaması! "O sahada oynanacak"

MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, Konyaspor maçının ardınan Galatasaray ve Eryaman Stadı'na ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ankaragücü'nden Galatasaray açıklaması! "O sahada oynanacak"
Ankaragücü'nden Galatasaray açıklaması! "O sahada oynanacak"
GİRİŞ 11.02.2024 18:54 GÜNCELLEME 11.02.2024 18:54
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, Eryaman Stadı'nın zemini hakkında açıklamalarda bulundu.

Konyaspor maçının ardından konuşan Aytekin, "Kazanmak istiyorduk. İyi mücadele ettik. Son dakikalarda tartışmalı bir pozisyon var. Oyuncularımın hepsi rakibin eline değdiğini söylüyor. Net bir penaltı. Bakın futbol çok maliyetli. Çok emek gerektiriyor. Transfer döneminde çok çalıştık, çok ciddi maliyetler var. Her karar, her düdük çok önemli. Her takımın kaderini etkiliyor. Üzgünüz. Haftaya Galatasaray maçı var. O maça hazırlanacağız. Burada alamadığımız 3 puanı orada almak istiyoruz." dedi.

"O SAHADA OYNANACAK!"

Galatasaray maçının Eryaman Stadı'nda oynanmaması yönündeki tartışmalara değinen Aytekin, "Zemin çok tartışılıyor. Şunu net bir şekilde ifade etmem lazım. 4-5 gün içinde 3 maç oynandı. Sonra TFF statta denetim yaptı ve denetimden 1 gün sonra Gençlerbirliği-Trabzonspor maçını oynattı. Şu an 9 günlük ara var. Çok ciddi çalışma yapılıyor. O gün sahanın daha ileride olacağı kesin. 4-5 gün içinde 3 maç oynatan ve 1 gün sonra Trabzonspor maçına onay veren TFF! 9 gün ara veren ve her gün bakım yapılan bir stadyum var. Hava şartları da iyi. Bu nasıl bir tartışma konusu oluyor, çok şaşkınız. Bu konunun bir yerlere çekilmesini istemiyoruz. Biz o gün 20.000 seyircimizle Galatasaray'a karşı oynayacağız. Manipüle edilmesini istemiyorum. Tartışmaları anlamıyorum. Biz bu konuyu niye tartışıyor? Şu an en büyük sıkıntılarımızdan biri, futbolun paydaşlarının Türkiye'deki futbolun kurumlarına olan güvenidir. Güvenin zedelenmesini istemiyoruz. Gençlerbirliği ve Trabzonsporlu futbolcular o sahada oynadıysa, o sahanın çok daha ilerisinde, bakım yapılan sahada Ankaragücü ve Galatasaray oynayacaktır. Tartışılmasını doğru bulmuyoruz." sözlerin sarf etti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 15
  • GS lı 2 ay önce Şikayet Et
    Oynarız oynarız her yerde oynarız
    Cevapla
  • aaa 2 ay önce Şikayet Et
    Oynarız sıkıntı yok dıllo geçen sene son maç nasıl yapıştırdıysak şimdide yapıştırırız rahat ol kamil
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    asil sana hadi oradan fb oynadi orda sizde oynayacaksiniz
    Cevapla
  • Karadeniz li 2 ay önce Şikayet Et
    Hadi oradan , saha tarla gibi ts de ayrıca açıklama yaptı ,o sahada futbol oynanmaz
    Cevapla
  • Barış 2 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar Saçma o zaman gs stadında oynansın yada hiç oynanmasın veya gs hükmen galip sayılsın hatta gs şimdiden şampiyon ilan edilsin hatta gs nin tüm maçları kendi sahasında oynatılsın orada oynayacak Ankaragücülü futbolcu insan değilmi
    Cevapla
  • Adem 2 ay önce Şikayet Et
    Yarın kendi futbolcularin sakatlanıp küme düşersen taraftara sen vereceksin hesabı. GS gel İstanbul'da mi oynayalım diyo Ankara'da ki diğer statlarda oynanacak elbet. Bu na ragmen GS ye atıp tutanlar yersiz fitne peşindesiniz. Araştırın bakalım o sahadan dolayı kimler sakatlanmış. Biraz adil olun
    Cevapla
  • İsmail. 2 ay önce Şikayet Et
    Ankara da başka saha var mı? Çim olan yok!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle