İlhan Palut: Sivas maçını kaybetmemeliydik

Sivasspor deplasmanından puansız ayrılan Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör İlhan Palut, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bizim bu maçı kaybetmememiz gerekiyordu." dedi.

İlhan Palut: Sivas maçını kaybetmemeliydik
İlhan Palut: Sivas maçını kaybetmemeliydik
GİRİŞ 11.02.2024 17:22 GÜNCELLEME 11.02.2024 17:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Sivasspor deplasmanından 1-0 yenilgiyle ayrılan Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör İlhan Palut, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Palut, “Maça baktığımız zaman oyuncularıma pek diyecek bir şey yok. 5’li defansa karşı pozisyon bulma opsiyonlarımızı sahada kullandık. Son dakikalara Hakan Arslan’ın pozisyonu hariç sıfır pozisyonu vardı Sivasspor’un. Rizespor’un ise sayısız pozisyonu vardı. Daha becerikli olacağız, daha çok çalışacağız. Futbol böyle bir oyun. İstatistiklerin kazandığı oyun değil. Bizim bu maçı kaybetmememiz gerekiyordu. Sivasspor’u tebrik ediyorum. Oyuncularıma söyleyeceğim bir şey yok. Daha iyi olmalıyız. Sıralama işlerini unutup puan işlerine dönmeliyiz, bu bize futbolun verdiği bir mesaj” diye konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Berko 2 ay önce Şikayet Et
    Haftaya da.fenere satarsın maci
    Cevapla