Dört Büyükler'de ara transfer dönemi böyle geçti! İşte gelenler ve gidenler...

Süper Lig'de "Dört Büyükler" olarak adlandırılan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'da ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimler ve ayrılanlar dikkat çekti.

Dört Büyükler'de ara transfer dönemi böyle geçti! İşte gelenler ve gidenler...
Dört Büyükler'de ara transfer dönemi böyle geçti! İşte gelenler ve gidenler...
GİRİŞ 10.02.2024 11:49 GÜNCELLEME 10.02.2024 11:49
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de "Dört Büyükler" olarak adlandırılan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'da ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimler ve ayrılanlar dikkat çekti.

GALATASARAY'DA 4 İMZA!

Sezon başında şampiyonluk için iddialı bir kadro kuran Galatasaray, transferlerine ara dönemde de devam etti. Kadrosundaki eksik bölgeleri güçlendiren sarı kırmızılı takım, sol beke Hannover'den Derrick Köhn'ü Fulham'dan Carlos Vinicius'u Nottingham Forest'tan ise sağ bek Serge Aurier'i aldı. Galatasaray ayrıca, Genao'ya kiralık olarak gönderdiği Berkan Kutlu'yu da geri çağırdı.

Bu transferlerin Galatasaray'a toplam maliyeti 4 milyon euro olarak açıklandı.

GALATASARAY'DAN REKOR SATIŞ

Galatasaray, Sacha Boey'i satarak önemli bir geliri kasasına koydu. Sarı kırmılı takım kış transfer döneminde Türk futbol tarihinin rekorunu kırdı. Sacha Boey, 30+5 milyon euroluk bedelle Bayern Münih'in yolunu tuttu. Ayrıca Galatasaray, Bakambu'yu da 5+5 milyon euroya Real Betis'e yolladı. Kazımcan Karataş'ı Ankaragücü'ne, Baran Aksaka'yı ise Gençlerbirliği'ne, Halil Dervişoğlu'nu ise Hatayspor'a kiraladı. Aslan, performansını beğenmediği Angelino'nun ise kiralık sözleşmesini feshetti.

F.BAHÇE'DEN 4 İMZA

Savunma hattında sakatlıklar sebbebiyle ciddi sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe, önemli isimleri kadrosuna katarak bu sorunu kökünden çözdü. Bonucci'yi ücretsiz transfer eden sarı lacivertliler, Çağlar Söyüncü'yü de 2 milyon euro bedelle kiraladı. Orta sahaya da takviye yapan Fenerbahçe, Milan'dan yıldız futbolcu Krunic'i kiralık olarak kadrosuna kattı. Forvete yerli bir yedek takviyesi yapan kanarya, eski futbolcusu Serdar Dursun'u da kiraladı.

F.BAHÇE'DE 7 AYRILIK

Fenerbahçe, kadroda düşünmediği isimlerden tamamen kopmak istemedi. Sarı lacivertli takım, Samet Akaydin, Umut Nayir, Bartuğ Elmaz, Miguel Crespo, Emre Mor, Tiago Çukur ve Lincoln'ü kiralık olarak başka takıma gönderdi.

BEŞİKTAŞ'TAN SON DAKİKA İMZALARI

Ara transfer döneminde taraftarların takviye beklediği Beşiktaş'ta son gün hareketlilik yaşandı. Daha önce Svensson ve Joe Worrall'ı transfer eden Bsiyah beyazlı takım uzun bir süre sessiz kaldı. Transferin son gününde atağa kalkan Beşiktaş, Braga'dan Al Musrati, Legia Varşova'dan Ernest Muçi'yi transfer ederek iddiali bir kadro kurdu.

BEŞİKTAŞ'TAN 5 NEŞTER

Kadro tartışılan birçok isim yer alırken Beşiktaş'ta devre arasında 5 oyuncu takımdan ayrıldı. Eric Bailly, Emrecan Bulut, Jean Onana, Rosier ve Kerem Atakan takımdan kiralık olarak gönderildi.

"ŞAMPİYONLAR" GİTTİ

Trabzonspor transferde sessiz kaldı. Bordo mavili takım, Dortmund'dan sadece sağ bek Thomas Meunier'i kadrosuna katabildi. Ancak önemli yıldızlarını kaybetti. 2022 yılındaki şampiyonlukta önemli rol üstlenen Abdülkadir Ömür, Bakasetas ve Larsen ile yollarını ayırdı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Yavuz selim 2 ay önce Şikayet Et
    Ahmet Çakar futbolun için den biri FB nin 35 senedir halkının gasp edildiğini söyledi soru en büyük değil fenerbahce çok buyuk
    Cevapla
  • şah 2 ay önce Şikayet Et
    3 büyük
    Cevapla
  • Vatansever 2 ay önce Şikayet Et
    Zaten bir halta yaramıyorlardı.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    dört büyük derken fener bjk Trabzon başak sehir GS yi ayırın lütfen çünkü o en büyük farkli bir kategori yanlışlıkla yazdınız sanırım göbekler
    Cevapla
  • Vxkdkjd 2 ay önce Şikayet Et
    Aynen kardeşim
    Cevapla
  • anti 2 ay önce Şikayet Et
    0-3 yaş zeka seviyesi.
    Cevapla
  • Boğaçhan 2 ay önce Şikayet Et
    Real betis başkanı gs ye 5 milyon euro ödemedik dedi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle