Emre Belözoğlu isyan etti! "Dünyanın en kötüsü Türkiye'de"

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, "Bu rezalet sahada futbol oynamaya çalışan 22 futbolcuyu tebrik ediyorum." dedi.

Emre Belözoğlu isyan etti! "Dünyanın en kötüsü Türkiye'de"
Emre Belözoğlu isyan etti! "Dünyanın en kötüsü Türkiye'de"
GİRİŞ 02.02.2024 19:31 GÜNCELLEME 02.02.2024 19:36
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Ankaragücü sahasında Sivasspor'la karşı karşıya geldi. Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadele golsüz eşitlikle sona erdi. 

Maçın ardından Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu. 

Belözoğlu, "Bu rezalet sahada top oynamaya çalışan 22 oyuncuyu da tebrik ediyorum. Devletimiz çok güzel statlar inşa ediyor, Allah razı olsun ama futbolun oynanacağı yer sahanın içidir, zemindir. Açık ara bence dünyanın en kötü zeminleri Türkiye'de. Futbolcu kardeşlerim adına üzgünüm. Futbolcularım da rakip futbolcular da böylesine kötü bir zeminde ellerinden geleni yaptı. Ülke futbolu adına çok üzgünüm, böylesi kötü zeminde futbol oynayan futbolcu arkadaşlarım için çok üzgünüm." dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 73
  • uyuma millet 2 ay önce Şikayet Et
    türk futbolu diye birşey yook..3 büyükler denilen bir tiyatro var kardeşim..gerisi figurandır..milleti aldatırlar..anadolu takımları şampiyon olmasını asla istemeyen saçma sapan bir futbol düzeni var..bunu baş ayağı istanbul medyasıdır..sözde ulusal medya.a.tabi hepsi değil...iyi ni,yetli olanlar ayrı...
    Cevapla
  • Battalgazi torunu 2 ay önce Şikayet Et
    Seçil hanıma faize para vereceğine bı katkın olsaydı bari dünyanın en kötüsüymüş
    Cevapla
  • Adil 2 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Şeriat isteriz. ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALLAHIN RIZASINI, HOŞNUTLUĞUNU, SEVGİSİNİ VE DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA KAVUŞMAK İSTERİZ... ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN HUZURUNDA OLMAK İSTERİZ.
    Cevapla
  • Gurbetci 2 ay önce Şikayet Et
    Al gulum ver gulum birer puan aldilar Emrenin serzenisi top sekip iyiki gol olmadi
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Futbol işi tamamen bi para oyunudur. Bu kumara katılmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle