Sivasspor taraftarı Alex için devrede: Come to Sivas

Sivasspor yönetiminin İngiliz oyuncu Alex Pritchard’i transfer etmek için çalışma başlatmasının ardından taraftar da devreye girdi ve futbolcunun sosyal medya hesabına “Come to Sivas” yazdı.

Sivasspor taraftarı Alex için devrede: Come to Sivas
Sivasspor taraftarı Alex için devrede: Come to Sivas
GİRİŞ 30.01.2024 17:10 GÜNCELLEME 30.01.2024 17:10

Orta saha transferi konusunda yoğun çaba sarf eden Sivasspor Yönetimi, son olarak gündemine İngiliz oyuncu Alex Pritchard’ı almıştı. Son dakika gelişmesine göre oyuncu tarafından sorun olmadığı ancak sorunun kulübü ile alakalı olduğu öğrenildi. Sivasspor Kulübü’nün ise Alex ile görüşmeye devam ettiği alınan bilgiler arasında.
Sivassporlu taraftarlar da sosyal medya hesabından yayınlayan futbolcunun fotoğrafının altına yüzlerce, 'Come to Sivas’ mesajı yazdı. İngiliz futbolcunun bu paylaşımlardan bazılarını beğenmesi ise dikkat çekti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL