Başakşehir'den transfer! 3,5 yıllık imzayı attı

Süper Lig ekibi Başakşehir, Kayserispor'dan ayrılan Olivier Kemen ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Başakşehir'den transfer! 3,5 yıllık imzayı attı
Başakşehir'den transfer! 3,5 yıllık imzayı attı
GİRİŞ 30.01.2024 16:36 GÜNCELLEME 30.01.2024 17:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig ekiplerinden RAMS Başakşehir, Mondihome Kayserispor'la yollarını ayıran Kamerunlu futbolcu Olivier Kemen'le anlaşmaya vardı.

Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 27 yaşındaki futbolcuyla 3,5 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtilirken, futbolcuya Başakşehir forması altında başarılar dilendi.

Mondihome Kayserispor formasıyla sezona başlayan Kemen, çıktığı 13 lig maçında 2 gol attı. Kamerunlu futbolcu, Kayserispor'la yollarını ayırıp milli takımla Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele etti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Vallahi elime bir imkan verseler 3 büyük takım hariç istanbulun geri kalan bütün takımlarını bal ligine düşürürüm bit daha çıkamamak şartıyka çünkü hiç birinin taraftarı yok izleyicisi yok bıraksınlarda birazda anadolu külüpleri oynasın ligde hiç heyecan atmosfer yok bu gereksizler yüzünden
    Cevapla
  • Yahya Eksi 2 ay önce Şikayet Et
    Başakşehir,şu anda 3ila beşbin arası seyirciye oynuyor.Stadyumu ve diğer tesisleri ile modern yapıya sahip.Ilçenin nüfusu şimdilik yarım milyon.Istikbali olan kulüp.
    Cevapla
  • Kayserigurbet 2 ay önce Şikayet Et
    Herkes gidiyor kim oynatacak takımda :(
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Dünyanın en gereksiz klübü
    Cevapla
  • Erciyesin kutları 2 ay önce Şikayet Et
    Boş tribünlere oynar artik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle