Burak Yılmaz etkisi! Kayserispor 7 hafta puana sevindi

Süper Lig'de mücadele veren Kayserispor, sahasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kalarak ligde 7 maç sonra puanla tanıştı.

Burak Yılmaz etkisi! Kayserispor 7 hafta puana sevindi
Burak Yılmaz etkisi! Kayserispor 7 hafta puana sevindi
GİRİŞ 30.01.2024 10:35 GÜNCELLEME 30.01.2024 10:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de oynadığı son 7 maçtan mağlubiyet ile ayrılan Kayserispor, yeni Teknik Direktörü Burak Yılmaz ile çıktığı ilk maçtan puanla ayrıldı.

Sahasında Antalyaspor'u konuk eden Kayserispor, ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı maçın ikinci yarısında beraberlik golünü bularak 1-1'lik netice sonrasında hanesine 1 puan yazdırdı.

Kayserispor, Akdeniz ekibinden aldığı 1 puan ile 27 puana ulaştı. Kayserispor'da kaleci Bilal'in önemli kurtarışlarının olduğu maçta tek golü Ali Karimi kaydetti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • burak 2 ay önce Şikayet Et
    peki burak kaleciyle ayrı mı çalışmış? saçma sapan günü birlik yorumlarla yaşayan bir toplum olduk.. her alanda saman alevi gibi...
    Cevapla
  • fikri 2 ay önce Şikayet Et
    Burak ın etkisi daha görülmedi en az 7 şiddetinde olacak bekliyoruz
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Kayserinin durumu çok zor. Eğer Başkan Ali bey takımı ligde tutarsa şapkadan tavşan çıkarmış olur...BAŞARILAR
    Cevapla