Burak Yılmaz'dan transfer açıklaması! "Her mevkiye..."

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, "Tabi ki de transfere ihtiyacımız var. Mevki belirterek onları kırmak ya da üzmek, yetersiz olduklarını düşünmelerini istemem. Ben her mevkiye oyuncu isterim." dedi.

Burak Yılmaz'dan transfer açıklaması! "Her mevkiye..."
Burak Yılmaz'dan transfer açıklaması! "Her mevkiye..."
GİRİŞ 29.01.2024 19:57 GÜNCELLEME 29.01.2024 19:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında ağırladığı Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, “Bugün ilk devreye istediğimiz gibi, iyi başladık. Gol pozisyonları da bulduk ama değerlendiremedik. Gol ararken geçişten yediğimiz bir gol var. Ondan sonra mental olarak düştük. Bunu da çalışmamız ve geliştirmemiz lazım. Yine beraberliği yakalayacak pozisyon bulmuşken yine atamadık ve devreye mağlup olarak girdik. Oyuncularımız ikinci devre gereken oyunu gösterdiler. Onlara teşekkür ediyorum. Onlara da bu yakışır. 1-1’i yakaladık. Galip gelecek pozisyonları da bulduk ama ne yazık ki değerlendiremedik. Uzun bir aradan sonra puan aldık. Bu yönden biraz sevindirici olsa da kazanamamaktan dolayı üzgünüz. Çünkü kazanacak yeterince pozisyonları bulduğumuzu düşünüyorum. Daha iyi olacağız. Çok çalışacağız ve çok tekrar yapacağız. Bu ligde her puanın çok değeri var. Bugün ki maçtan kurtulup Antep maçına hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.

“Her mevkiye oyuncu isterim”

Bir gazetecinin “Hangi mevkilere transfer düşünüyorsunuz?” sorusu üzerine Yılmaz, “Bunu mevki olarak bakmıyorum. Şu anda çok değerli bir oyuncu grubum var. Tabi ki de transfere ihtiyacımız var. Mevki belirterek onları kırmak ya da üzmek, yetersiz olduklarını düşünmelerini istemem. Ben her mevkiye oyuncu isterim. Küçük de olsa transfer tahtasını açamama gibi bir olayımız da var. Benim için en değerli oyuncu kendi elimde olan oyuncumdur” dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Bukadar kötü yönetim anca Kayseri'de olur
    Cevapla
  • MustafaAli 2 ay önce Şikayet Et
    Emre Volkan Burak Arda Terim Caner erkin futboldan uzak durun baska işlerle ugrasin sevilmiyorsunuz
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    bu kadroyla kesin düşer Kayseri
    Cevapla
  • adem38 2 ay önce Şikayet Et
    Takım icradan satılık, transfere para yok. transfer yasağı var, nasıl alacaksak yeni oyuncu isterim diyor. Bu sene ligde kalalım da seneye almaya çalışırız inşaallah.
    Cevapla
  • Gazi 2 ay önce Şikayet Et
    Hoş geldin Burak.
    Cevapla