Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçeli oyuncuya övgü! "Real Madrid'de dahi oynar"

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, "Ferdi, Avrupa'nın her takımında üst düzey Barcelona, Real Madrid'de dahi oynar. " dedi.

Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçeli oyuncuya övgü! "Real Madrid'de dahi oynar"
Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçeli oyuncuya övgü! "Real Madrid'de dahi oynar"
GİRİŞ 28.01.2024 21:55 GÜNCELLEME 28.01.2024 22:10
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Ankaragücü deplasmana Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu. 

Karşılaşamanın ardından Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu. 

Emre Belözoğlu'nun açıklamaları şu şekilde: 

"Ferdi, Real Madrid'de dahi oynar"

"Net bir şekilde bizden çok daha iyi bir takım vardı karşımızda. Fazla da sözü uzatmadan söylemek lazım. Karşılık verdiğimiz 35 dakika var, istediklerimi yapan bir oyuncu grubu vardı. Fenerbahçe merkezden oynanan toplara baskı yapıyor, kazandığı topları kenara çabuk inen ve bekleriyle delici oynayan bir takım. İki tane üst düzey bekleri var. Ferdi, Avrupa'nın her takımında üst düzey Barcelona, Real Madrid'de dahi oynar. "

"Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle geçen bir oyundu"

"Ferdi, Mert gibi oyunculara karşı bu mesafeleri, alanları vermemek üzere plan yapmıştık. 35 dakika bunu oynadık. Ne zaman merkeze oynayıp kaptırdık, ne zaman ki Cengiz'in ayağına gelen topları kapatamadık o zaman momentum oraya geçti. Fenerbahçe, son 10 senenin en en en iyi kadrosu. Bizden üstün oynaması doğal. Oyuncularım kendi güçlerince en iyisini yapmaya çalıştılar. Biz doğru oyunu oynamaya gayret edeceğiz. 30-35 dakikalık oyun çalıştığımız oyundu, sonrası net bir şekilde Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle geçen bir oyundu."

“Lincoln ve Mert Hakan katkı verecek oyuncular”

“Bizim transfer isteğimiz var. Çok da oyuncu geldi. Buraya net katkı verecek oyuncular. Lincoln ve Mert Hakan çok fazla süre bulamayan oyuncular. Bizim takıma net katkı verecek oyuncular. Herhangi görüşmemiz olmadı. Ayın 9’una kadar süremiz var. En doğru oyuncuları içeri katabileceğimize inanıyorum”

“Bahadır’ın performansından memnunuz”

“Bahadır, geldiğimiz günden beri çok çalışan bir oyuncu. Tek bir oyuncu olarak değerlendirmemiz lazım. Savunmamız da iyiydi. Onun iyi oynaması bizi rahatlatıyor. Hata yaptığında bunun sorumluluğu daha büyük oluyor. Oynadığı pozisyon kolay pozisyon değil. Performansından memnunuz. Daha da iyi olacağına inanıyorum”

"İlk 5'i zorlamak istiyoruz"

"Mevcutta teknik adamlar, kendi formasyonlarını geçirmeye çalışıyor. Oyuncu kalitesi olan takımların net üstünlüğü var. Pendikspor bile yaptığı hamlelerle 40-50 puanlara ulaşabilir. Biz iyi bir yoldayız. Aramıza katacağımız net oyuncularla ilk 5’i zorlamak istiyoruz. 8 puan fark fazla değil. Ben öne bakmak istiyorum. Mevcut gücümüzü bilerek oynamamız gerekiyor"

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 87
  • seher 2 ay önce Şikayet Et
    senin morutanı geçemedi ferdi birazda kendi oyuncunu övseydin oyundan çıkaracağına bu kadarda satılık olunmaz volkan ve senden asla hoca olmaz .Ne aldında takımı oyuncularını harcadın yazık
    Cevapla
  • Fener 2 ay önce Şikayet Et
    Morutan ferdiyi ezdi mi ,sen hangi maçı izledin ya
    Cevapla
  • kılçık 2 ay önce Şikayet Et
    adam a.gücüne karşı oynadı, sanki m.city ya da b.münihe karşı oynamış gibi anlatıyor.
    Cevapla
  • Reco 2 ay önce Şikayet Et
    Reelde geriden oynar atmakla olmuyor bak çok olduğunuz arda bir yıldır top topluyor
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Volkan demirel ve senden antranör olmaz
    Cevapla
  • Gese düşmanı 2 ay önce Şikayet Et
    malum yapının spor kanadının müridleri,emre morutanı çıkarınca verdikleri teşvik çöpe gitti ağlamalar onu gösteriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle