İlhan Palut: Sütten çıkmış ak kaşık değiliz!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Biz de sütten çıkmış ak kaşık değiliz. Kararlar doğru yanlış olabilir bilmiyorum. Ama hep beraber şu oyunu hakemler oynatsın biz de oynayalım. Kim kazanırsa kazansın” dedi.

İlhan Palut: Sütten çıkmış ak kaşık değiliz!
İlhan Palut: Sütten çıkmış ak kaşık değiliz!
GİRİŞ 25.01.2024 23:48 GÜNCELLEME 25.01.2024 23:48
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında Trabzonspor’u 1-0’lık skorla mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, açıklamalarda bulundu.

Palut, Trabzonspor’un eksikleri olmasına rağmen skora etki edecek oyunculara sahip olduğunun altını çizerek, “Çok yoğun bir fikstürdeyiz. Üst üste çok fazla maç oynuyoruz ve bu da bütün takımlarda maç öncesi oyuncuların aldığı yük mental bozukluklara neden oluyor. Yine zor bir maça sahamızda çıktık. Maçın içine girdiğimizde İlk 10’ar dakika sonra yavaş yavaş oyuna ısınan bir Rizespor vardı. Trabzonspor eksikti ama yine skora etki edebilecek oyunculara sahiplerdi. İyi bir savunma yapmamız, çok kompakt oynamamız, rakibi mümkün olduğunca önde karşılamamız gerekiyordu. Savunma kısmında başarılıydık. Rakibimize pozisyon vermedik. Top bizde iken hedefimiz coşkulu oyun oynamaktı. Birçok defa kendi üçüncü bölgemize girdik. Sonuç olarak Varesanovic’in golüyle maçı kazandık. Maçın geneline baktığımız zaman ben Rizespor’un bir adım daha iyi futbol oynayıp pozisyona girdiğini gözlemledim. Bunun karşılığı olarak güzel bir galibiyet aldık oyuncularımı kutluyorum” dedi.

Karşılaşmada hakem kararlarını değerlendiren Palut, “Biz de seminerlere gidip, hangi pozisyonun ne olduğunu bilelim. Hangisi el, hangisi penaltı, hangi ofsayt oyuncusu, aktif hangisi biz de bilelim. Yıllarımızı futbolla geçirmiş insanlar olarak, acaba ofsayt mı faul mü, değil mi, biz de kararsız kaldık. Herkes için bir standart arıyoruz. Türk futbolunda hakemler doğru kararlar verebilir, bunları tartışmıyorum. Sahada oyunu oynatma, sahada zaman çalmaya çalışan oyuncuyu tespit etme ve buna izin vermemesi gerekir. Biz de zaman zaman süreye oynuyoruz, bunlara izin vermemeli. Bu oyunu oynatmamız lazım. Biz de sütten çıkmış ak kaşık değiliz. Kararlar doğru yanlış olabilir bilmiyorum. Ama hep beraber şu oyunu hakemler oynatsın biz de oynayalım. Kim kazanırsa kazansın” ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 14
  • Rizeli Mehmet 3 ay önce Şikayet Et
    Şampıyon Rizespor
    Cevapla
  • Kukuta53 3 ay önce Şikayet Et
    Maçı tribünden izleyen bir taraftar olarak net soyliyebilirim ki maçı katleden orta hakemdir. Zaten maziye bir bakılsa bu hakemin yönettiği son on maçın her biri kaos olmuştur. Yine de iki Karadenizin gözde ilini ve takımını ortaya koyduğu oyundan dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını dilerim.
    Cevapla
  • Sivaslı 3 ay önce Şikayet Et
    Kayserinin başkanda senin gıbı konuşuyordu ama şuan gelinen nokta da dün tffyı tehdıt ediyorlardı hakemleri şikayet ederek yarın sende aynısını yaparsınız kazanınca degıl kaybedince konuşacan
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 3 ay önce Şikayet Et
    Hocam konyaspor senin kıymetini bilmedi inşaallah rize sporda başarılı olursun seni FENERBAHÇENİN başında görürüz sen TÜRKİYENİN en büyük antrenörüsün
    Cevapla
  • misafir53 3 ay önce Şikayet Et
    Doğru adam, dobra adam. Önce adamlık gelir. İlhan hoca kaliteli bir teknik adam aynı zamanda. Ver FB nin veya GS nin kadrolarını ve işine hiç karışma Avrupa'da final oynatsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle