Recep Uçar: Bu sonuçların sebebi belli

Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, "Kulüp olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Sıkıntımız da belli. Bunu herkes biliyor. " dedi.

Recep Uçar: Bu sonuçların sebebi belli
Recep Uçar: Bu sonuçların sebebi belli
GİRİŞ 25.01.2024 20:09 GÜNCELLEME 25.01.2024 20:09
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Samsunspor’a deplasmanda 2-0 kaybeden Kayserispor’da Teknik Direktör Recep Uçar, maç sonu basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Recep Uçar, aldıkları mağlubiyet ile küme düşme hattına yaklaştıklarının altını çizdi.

“Samsunspor, hak ettiği bir galibiyet aldı”

Üzücü bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden Recep Uçar, “Zorlu bir süreçten sonra Samsunspor müsabakasını iyi bir netice ile sonlandırıp bir moral bulmak istiyorduk. Mevcut şartlarda hepimiz elimizden gelenin en iyisini yamak istiyoruz. Hepimizin ortak çabası takımımızın başarısı. Mevcut şartlarda başarabildiğimiz bu. Samsunspor son haftalarda iyi form yakaladı. İç sahada ve dış sahada puan alıyorlar. Kadroları bugün bize çok ağır basıyordu. Duran toplarda sıkıntı yaşayabilirdik ve öyle de oldu. İlk 10 dakikada top yere inmedi. Pozisyon yokken duran toptan gol yedik. Sonrasında duran toptan biz de bir gol kaçırdık. 1 golümüz de VAR’dan iptal edildi. İkinci devre sistemsel değişikliğe gidecekken yine bir serbest vuruştan gol yedik. Sonrasında topa fazla sahip olduk ama gol üretemeyince bir anlamı olmadı. Samsunspor’u tebrik ediyorum. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Kulüp olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Aslında sıkıntımızın sebebi de belli, böyle sonuçların sebebi de belli. Sıkıntımız da belli. Bunu herkes biliyor. Umarım yönetim transfer yasağını bir an önce kaldırıp, gereğini yapar. Biz de o zaman bundan 7 haftaki önceki Kayserispor’u izletebiliriz. Şu an itibarıyla her birimiz bu sıkıntıları aşmak için uğraşıyor. Ben bu takımın lideriyim. Buraya bir hedef doğrultusunda geldim. Eğer sıkıntılarımız giderilirse, 7 hafta öncesinde olduğu gibi seri galibiyetler alabiliriz” dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 9
  • evet 3 ay önce Şikayet Et
    sebebi dost kulüp ts ile dalga geçen kayserililer. tsyi yenince hamsi paylaşımları yaptılar.ah ları tuttu
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Derhal istifa et takım rahatlasın nereden buldunuz başkan hoçamı yok
    Cevapla
  • Recep akyurek 3 ay önce Şikayet Et
    Ulan hocanın ne suçu var takım dağılmış topcunun parasını veremiyorsun oynarmi adam
    Cevapla
  • Yasar Ergün 3 ay önce Şikayet Et
    hadi ordan be 7 hafta önce ne fazlaligin vardi? koca takim bir iki oyuncuylami bu hale düser.gecmis maclara bak hep sansa kazandin.ümraniye düstü simdi sira Kayseride.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    sebeb sensin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle