Başakşehir'den Selahattin Baki'ye Deniz Türüç yanıtı

Başakşehir, Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki'nin Deniz Türüç açıklamalarına yanıt verdi.

Başakşehir'den Selahattin Baki'ye Deniz Türüç yanıtı
Başakşehir'den Selahattin Baki'ye Deniz Türüç yanıtı
GİRİŞ 25.01.2024 00:34 GÜNCELLEME 25.01.2024 00:34
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Başakşehir sahasında Fenerbahçe'ye 1-0 yenildi.

Maçın ardından Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, Başakşehir oyuncusu Deniz Türüç için, "Üzülerek söylüyorum, bazı gerginliklerde baş aktör olarak en ön plana çıkan Deniz Türüç eski oyuncumuz. Fenerbahçe düşmanlığı artık sınır tanımamaya başladı. Şimdilik yazıklar olsun diyorum. Taraftar ve Fenerbahçe camiası bunu not etmiştir." ifadelerini kullandı.

Başakşehir, resmi X hesabından Selahattin Baki'ye yanıt verdi.

BAŞAKŞEHİR'İN AÇIKLAMASI

"Bugün Fenerbahçe ile oynadığımız karşılaşma sonrasında rakip kulübün bir yöneticisinin futbolcumuz Deniz Türüç'ü, yaşanan gerginliklerin başrolü olarak nitelendirerek Fenerbahçe düşmanlığı yaptığını iddia etmesini şaşkınlıkla takip ettik.

Şampiyonluk yarışında birçok kez yer almış ve 2020 yılında da şampiyon olmuş bir kulüp tecrübesine dayanarak, rakip takımın yöneticisinin böyle bir tutum sergilemesini yaşamış oldukları şampiyonluk mücadelesi streslerine bağlıyoruz. 

Futbolcumuz Deniz Türüç, sahada her zaman olduğu gibi, RAMS Başakşehir Futbol Kulübü'nün Avrupa kupalarına katılma geleneğini sürdürmek için sahada özveri ile yer almıştır. Oyuncumuz, tüm futbolcularımız gibi rakip fark etmeksizin sahada terinin son damlasına kadar mücadele etmiştir.

Herhangi bir futbol paydaşının kamuoyunda ve sosyal medyada hedef haline getirilmesinin Türk futboluna hiçbir katma değeri olmadığını düşünüyoruz. RAMS Başakşehir Futbol Kulübü, her zaman futbolun güzelliklerinin tarafında yer alacaktır."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 69
  • 1907 3 ay önce Şikayet Et
    Geçen sezon gsden 7 tane yediğinizde ve bu sezon gs ile oynadıgınız maçlarda böyle gerginlik çıkardımı başuaiye ne hak la diz vuruyor bunun adı düşmanlıkdır fenerbahçe de alacagımı kalmış soruyorum size
    Cevapla
  • ilbey 3 ay önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun böyle yöneticilere bu sölem şu demek bize karşı sakın haaa iyi oynamayın yoksa sizi taraftarın önüne atarız bildiğin mafyavari tehdit dolu söylemler zaten bu ülkede kim hakkıyla şampiyon olmuşkii
    Cevapla
  • Osmanlı 3 ay önce Şikayet Et
    Ne alakası var iyi oynamakla. Deniz Türüç iyimi oynadı. Ortalığı karıştırdı durdu.
    Cevapla
  • misafir41 3 ay önce Şikayet Et
    İyi oynamak değil kargaşaya neden olmak eleştiriliyor
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Büyük ihtimal talimat almış, bu adam böyle değildi.
    Cevapla
  • çankırılı ismail 3 ay önce Şikayet Et
    fenerden giden fenere düşman oluyor. diğerleri eski takımlarını kurtarıyor. biri sezon boyunca kurtarmadığı kadar şut çıkarıyor (eski takımındayken topu gol olduktan sonra anca gören kaleciydi) diğeri hiç atmadığı frikik golunu atıyor. ama bizden gidenlere bakın.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Hakem hediyesi 3 puan. GS nin ayak sesleri, Korku sardi demek fb yönetimini
    Cevapla
  • İyi olan kazansın 3 ay önce Şikayet Et
    Hangi gözünle izledin maçı pozisyon ve oyun yüzdesine bakıldığında 5/0 olması gereken bir maç ve sondakika net penaltı. Ne yapsaydı hakem vermesemiydi Biraz dürüst taraftar ol hangi takımlı olduğununda bir önemi yok
    Cevapla
  • Evsahibi 3 ay önce Şikayet Et
    Allah Allah...!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle